reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

a my wczoraj kupilismy łożko "dorosle" dla Zosi, pościel, wypelnienie, wsio nówka :) a łóżeczko musze gdzies chowac na chwile by zapomnila ze to jej bylo bo potem bedzie zazdrosna o Juleczke...

zescie sie rozpisaly na temat tego bujaczka masakra :) poczytalam troche i generalnie mysle kazdy ma swoje zdanie...
Skodzia napisalas troche dziwnie ze korba ma cos na PW pisac a za chwile ze kazdy moze miec swoje zdanie, od tego jest forum wiec po co ma pisac cos komus na pw hehe
niech kazdy kupuje co chce i tyle :)

zastanawiam sie czy kupowac ochraniacz na nowy materac? czy kupic zwykla folkie taka jak do lozeczka dzieciecego daje sie pod przescieradlo z can polu takie byly chyba...

reklama
Błonka, jest taki ochraniacz na materac w Ikei i kosztuje 19,99zł o ile dobrze pamiętam :) Sama go kupiłam razem z prześcieradłami na gumce :tak:

Heh, każdemu się zdarza :) Ja wczoraj poszłam do sklepu po cebule na syrop żeby mojemu mężowi zrobić bo go kaszel męczy i nakupiłam różnych rzeczy ale o cebuli oczywiście zapomniałam :-D

Sliczny bujaczek a moge wiedziec jaki model? Planuje kupic. A czy ten bujaczek sam buja?

Kochana to jest ten model Screenshot_2014-05-01-13-26-13.jpg

Buja dziecko I 5 roznych stopni szybkosci oraz zmiane naglosnienia melodii :)

Co do karmienia mm I piersia jak jest z tymi witaminami D i K wlasnie? Ja zamierzam karmic mlekiem ale piers podam kilka razy dziennie, czy ktoras wie jak podawac te wit wtedy? Bo tu w UK d wogole nie dawaja a K na.moje zyczenie po porodzie

Załączniki

• Screenshot_2014-05-01-13-26-13.jpg
    Screenshot_2014-05-01-13-26-13.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 69
Minisia ja podawałam wit. D 500 jedna tabletkę pamiętam rozpuszczałam na łyżeczce i podawałam wit. K mały nie dostał.
Teraz podpisałam zgodę na podanie wit. K w szpitalu

błonka sa też prześcieradła z taka jakby powłoką foliową od spodu ,że jak sie coś wyleje czy posiusia to nie przecieka. Bo te podkłady co są do niemowlaków to przy większym dziecku które już się wierci w łóżku się przemieszczają albo rolują i marny z nich pożytek, więc moim zdaniem albo taki na materac ochraniacz albo właśnie takie prześcieradła.

Minisia ja podawałam wit. D 500 jedna tabletkę pamiętam rozpuszczałam na łyżeczce i podawałam wit. K mały nie dostał.
Teraz podpisałam zgodę na podanie wit. K w szpitalu
Ja tez zgode na wit K wyraze a wlasnie potem co z ta d I k wiem ze w pl jest do kupienia w buteleczce obie za jednym razem ale ta K sie stosuje krocej wiec potem ttzeba dokupic sama D I sie juz gubie bo w pl wszystko ci wyjasnia a tu nie :(

Teraz sa kapsulki twist 2 w 1 do buzinki wkrapiasz dawkę. Ja wiem ze od 8 doby jak karmi sie cycem ale nie wien wlasnie jak tylko mm

reklama
Ja tez zgode na wit K wyraze a wlasnie potem co z ta d I k wiem ze w pl jest do kupienia w buteleczce obie za jednym razem ale ta K sie stosuje krocej wiec potem ttzeba dokupic sama D I sie juz gubie bo w pl wszystko ci wyjasnia a tu nie :(

Minisia ja się mogę dowiedzieć jak to jest bo moja kuzynka rodziła w Anglii teraz drugie dziecko :)
Zapytam jak to jest z tymi witaminami.

Do góry