reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Mam z tesco, albo z primarka 'early days' [z irlandii]Emotion, w jakich rozmiarach masz ciuszki na te pierwsze tygodnie? Ja głownie kupuje ciuszki w lumpeksach a tam trafiam tylko na rozmiar 62 i wzwyż... Mam straszny deficyt ubranek w rozmiarze 56 czy 58. ;( Nie wiem gdzie ich szukać bo nie uśmiecha mi sie płacić 10zl za body, które moja córka będzie miała na sobie może 4-5razy...
czesc jest 56 cm,
czesc 'do 3,4 kg'
czesc 'up to 1 mth' [ do 4,5 kg]
Corka mimo ze sie urodzila 4,200 i 63 [mi sie wydaje 58cm] to je nosila - ale wlasnie 2 - 3 tyg.
ROZMIAR ROZMIAROWI NIE ROWNY! Bo corka np dluzej nosila 56 cm [niekotre] niz inn ktory mialy rozmiar 62cm!
Teraz nadal ma jedne body 9-12miesiecy [ona ma 18 miechow] a inne 12-18 miesiecy juz sa dawno za male
Kuknij jak beda wyprzedaze w tesco sa wtedy wielopaki - np 7 bodow za 25-35 zlotych wiec w miare ok.
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Neko ja na allegro kupywałam używane malutkie po kilka sztuk za grosze Ostatnio np kupiłam trzypak bodów pumy za jakieś 10 zł
Ja też wczoraj dopinałam wyprawkę i już praktycznie wszystko mam... Dzisiaj dokupiłan matę
Zostały do kupienia- smoczek, kosmetyki do kąpieli, podkłady na łóżko do szpitala, karuzelka, leżaczek i gdzieś na jesień spacerówka
Ja też wczoraj dopinałam wyprawkę i już praktycznie wszystko mam... Dzisiaj dokupiłan matę
Zostały do kupienia- smoczek, kosmetyki do kąpieli, podkłady na łóżko do szpitala, karuzelka, leżaczek i gdzieś na jesień spacerówka
klaudynaaa
Fanka BB :)
ja te malutkie dostałam i kilka w lumpku kupiłam, ale tez mam więcej tych na 62 i więcej, właśnie wstawiłam praleczkę, jedną partię już mam wyprana i wyprasowaną tutaj jest stronka z ciuszkami, ktoś mi ją polecał kiedyś, ceny tak od 10zł
https://www.patryczek.pl/rozmiar-56
https://www.patryczek.pl/rozmiar-56
halina1982
Fanka BB :)
ja mam ciuszki w rozm 62, nawet jak będą odrobinkę za duże to nic się nie stanie, gorzej jak są za małe, dziecko musi mieć swobodę ruchów więc moim zdaniem lepiej mieć większe ciuszki niż kupić za małe i z nich nie skorzystać
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Halina małe też się przydadzą. Mój Mikołaj miał być duży, a na koniec przestał rosnąć i urodził się 2660 i 51 cm. Jak wracaliśmy do domu to nawet 2,5 kg nie miał. W rozmiarze 50 się topił, a jakbym mu ubrała 62 to by najzwyczajniej w świecie te ciuszki z niego spadły. Na biegu kupowałam malutkie ciuszki, a w większości sklepów najmniejszy rozmiar to było 56 i był problem. Zresztą bardzo dużo rzeczy na 56 wymiarowo to raczej 62 odpowiada. Na allegro kupywałam i musiałam czekać na nie.
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja tkie maluszki kupilam 'w razie co' i kosztowaly mnie 50centow za 7dmiopak [nowe na przecenie] wiec sama rozumiesz... Chyba mialam nadzieje ze cora sie poda na mnie [3 kilo]ja mam ciuszki w rozm 62, nawet jak będą odrobinkę za duże to nic się nie stanie, gorzej jak są za małe, dziecko musi mieć swobodę ruchów więc moim zdaniem lepiej mieć większe ciuszki niż kupić za małe i z nich nie skorzystać
Niestety podala sie na tatusia [4,500] i sama miala 4,200
Teraz dostalam kilka bodziakow od siostry.
I tym oto sposobem na pierwsze 2- 3 tyg mam 7 body z dlugim i jakies 30-35 body z krotkim rekawem Do tego okolo 25 pajacykow Hah nie musze prac pierwse tygodnie chyba
Moja na karuzele lookala juz na 5 tyg chyba [albo 6] i calkiem zainteresowana byla,Karuzele to chyba od 3 miesiąca są przydatne, ale nie dam sobie ręki uciąć czy na pewno jest jak mówię
ale mowi sie wlasnie ze na 2- 3 miechy sie zaklada.