reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Ja na razie kompletuje ciuszki, już jest ich chyba wystarczająco jak na początek, pożyczyłam też ciuszki od koleżanki, także z ciuszków zostanie mi nie wiele do dokupienia. Jeszcze nie zaczęłam prać ani tym bardziej prasować.... też bardzo bardzo nie lubię prasowania:(

reklama
No ja mam to we workach. Dopiero w maju bede prala i prasowala po remoncie. Tylko zastanawiam sie czy balsam bialy jelen czy w poszku dzidzius... moja nikola ma teraz straszna skore znowu azs nawiedzilo i juz sie boje ze maly tez to w genach po ojcu dostanie.

No ja mam to we workach. Dopiero w maju bede prala i prasowala po remoncie. Tylko zastanawiam sie czy balsam bialy jelen czy w poszku dzidzius... moja nikola ma teraz straszna skore znowu azs nawiedzilo i juz sie boje ze maly tez to w genach po ojcu dostanie.

Ja używam białego jelenia, sama mam AZS i jakoś ten biały jeleń się sprawdza, ale jak wiadomo skóra z AZS różnie toleruje, więc dla jednego może pasować, a dla drugiego już nie, więc chyba będziesz musiała sama wypróbować.

Ja zamowilam poscielke w sumie cieniutka mozna nazwac kocykiem do wozka od kolezanki ktora jest tu na BB I prowadzi dzialalnosc maja duzo fajnych rzeczy Ma-lina maja nazwe jak by ktoras chciala podesle linka a o to poscielka
2014-04-07 09.08.50.jpg

Załączniki

• 2014-04-07 09.08.50.jpg
    2014-04-07 09.08.50.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Wy kupicie rozek? Zastanawiam się i moje koleżanki mówiły ze uzywaly tylko w szpitalu. Myślę że zwykły kocyk można? Jak uważacie?

ja kupiłam usztywniany a dostałam trzy nieusztywniane :-) jak karmiłam dzieciaczki siostry trzymałam je w rożku i było mi łatwiej i wygodniej, więc kupuję :-) co do wyprawki to muszę teraz już się porządnie brać za nią, mam już sporo kupionych rzeczy, ale zostało też trochę z kosmetyków, rzeczy do łóżeczka, wózek, komoda, ozdoby :-D i przywiezienie sprzętów od teściów i pomycie ich, jestem w 29 tygodniu i zaczynam się stresować, że nie wyrobię się z wszystkim...a ja lubię mieć wszystko wcześniej gotowe :-) tym brdziej, że u mnie w rodzinie dzieci pojawiają się wcześniej :-D

Ja mam prawie wszystko tylko brakuje wózek 3w1, łóżeczko, poduszka do karmienia, kocyk gruby, przybornik do łóżeczka i chyba to wszystko. Jutro będzie 31 tc. Ktoś pisze ze rozek jest idealny dla osób którzy nie umieją trzymać prawidłowo dziecka.

reklama
Właśnie rożki wybieram :-) Chyba z tej aukcji:
ROŻEK becik niemowlęcy 100% bawełny - PROMOCJA (4107477898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
albo
ROŻEK ROŻKI BECIK 80x80 100 % BAWEŁNA PRODUCENT (4101553133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
przy Hani używałam przez pierwsze 2 miesiące, dla mnie było to wygodne, nie podobało mi się tylko to usztywnienie, bo dziecko i tak "zjeżdżało', ostatecznie wkładkę kokosową wywaliłam.

Chętne na ubranka dla niemowlaka - chłopaka zapraszam na priv, dostałam masę ciuszków, a ze przede mną przeprowadzka, chcę zostawić tylko te co do których mam pewność że będę używać i że nie mam ich za dużo. Ubranka używane w stanie dobrym, żaden szał, ale mogą się przydać. Za koszt przesyłki. Przepieram je obecnie w loveli na 70stopni, będą gotowe za tydzień:tak:

Do góry