reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Ja na razie kompletuje ciuszki, już jest ich chyba wystarczająco jak na początek, pożyczyłam też ciuszki od koleżanki, także z ciuszków zostanie mi nie wiele do dokupienia. Jeszcze nie zaczęłam prać ani tym bardziej prasować.... też bardzo bardzo nie lubię prasowania:(

reklama
No ja mam to we workach. Dopiero w maju bede prala i prasowala po remoncie. Tylko zastanawiam sie czy balsam bialy jelen czy w poszku dzidzius... moja nikola ma teraz straszna skore znowu azs nawiedzilo i juz sie boje ze maly tez to w genach po ojcu dostanie.

No ja mam to we workach. Dopiero w maju bede prala i prasowala po remoncie. Tylko zastanawiam sie czy balsam bialy jelen czy w poszku dzidzius... moja nikola ma teraz straszna skore znowu azs nawiedzilo i juz sie boje ze maly tez to w genach po ojcu dostanie.

Ja używam białego jelenia, sama mam AZS i jakoś ten biały jeleń się sprawdza, ale jak wiadomo skóra z AZS różnie toleruje, więc dla jednego może pasować, a dla drugiego już nie, więc chyba będziesz musiała sama wypróbować.

Ja zamowilam poscielke w sumie cieniutka mozna nazwac kocykiem do wozka od kolezanki ktora jest tu na BB I prowadzi dzialalnosc maja duzo fajnych rzeczy Ma-lina maja nazwe jak by ktoras chciala podesle linka a o to poscielka
2014-04-07 09.08.50.jpg

Załączniki

• 2014-04-07 09.08.50.jpg
    2014-04-07 09.08.50.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Wy kupicie rozek? Zastanawiam się i moje koleżanki mówiły ze uzywaly tylko w szpitalu. Myślę że zwykły kocyk można? Jak uważacie?

ja kupiłam usztywniany a dostałam trzy nieusztywniane :-) jak karmiłam dzieciaczki siostry trzymałam je w rożku i było mi łatwiej i wygodniej, więc kupuję :-) co do wyprawki to muszę teraz już się porządnie brać za nią, mam już sporo kupionych rzeczy, ale zostało też trochę z kosmetyków, rzeczy do łóżeczka, wózek, komoda, ozdoby :-D i przywiezienie sprzętów od teściów i pomycie ich, jestem w 29 tygodniu i zaczynam się stresować, że nie wyrobię się z wszystkim...a ja lubię mieć wszystko wcześniej gotowe :-) tym brdziej, że u mnie w rodzinie dzieci pojawiają się wcześniej :-D

Ja mam prawie wszystko tylko brakuje wózek 3w1, łóżeczko, poduszka do karmienia, kocyk gruby, przybornik do łóżeczka i chyba to wszystko. Jutro będzie 31 tc. Ktoś pisze ze rozek jest idealny dla osób którzy nie umieją trzymać prawidłowo dziecka.

reklama
Właśnie rożki wybieram :-) Chyba z tej aukcji:
ROŻEK becik niemowlęcy 100% bawełny - PROMOCJA (4107477898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
albo
ROŻEK ROŻKI BECIK 80x80 100 % BAWEŁNA PRODUCENT (4101553133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
przy Hani używałam przez pierwsze 2 miesiące, dla mnie było to wygodne, nie podobało mi się tylko to usztywnienie, bo dziecko i tak "zjeżdżało', ostatecznie wkładkę kokosową wywaliłam.

Chętne na ubranka dla niemowlaka - chłopaka zapraszam na priv, dostałam masę ciuszków, a ze przede mną przeprowadzka, chcę zostawić tylko te co do których mam pewność że będę używać i że nie mam ich za dużo. Ubranka używane w stanie dobrym, żaden szał, ale mogą się przydać. Za koszt przesyłki. Przepieram je obecnie w loveli na 70stopni, będą gotowe za tydzień:tak:

Do góry