klaudynaaa
Fanka BB :)
kaludynaa, a ty kupujesz w jakims sklepie w Poznaniu? Ja byłam tylko w Bobo wózki i może zanim kupie przejade się do konkurencji i sprawdze ceny. Możesz polecić jakieś fajne sklepy?
ja też kupuję w bobo wózkach, akurat tam wózek, który chcę jest najtańszy, ale jeśli chcesz porównać ceny i obejrzeć to oglądałam w Panoramie, jest tam sporo wózków, ale tylko kilka firm do góry jest ten sklep, Baby Akpol, tu jest sporo wózków, duży wybór, PatiiMax, też dużo firm różnych i w ToysRus w CityCenter tam był mniejszy wybór ale fajny tor do testowania wózków, jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, no i swobodnie możesz sobie pojeździć po sklepie, no i prawie w każdym z tych sklepów są też promocje jak np. wózek jest z wystawy, można na coś fajnego trafić :-)
Neko, ja tak jak już wcześniej pisałam, że kupuję do wózka jakąś podusię i kocyk, troszkę większy taki do przykrycia 130/160 myślę, że to wystarczy na początek, a w zimę będę go składać podwójnie żeby było cieplej małej, a jeśli nie wystarczy to kupię grubszy :-)
Ostatnia edycja: