reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

mi brakuje przewijaka, ciuszków wyjściowych, posciel zamówiłam i czekam na przesyłkę, łóżeczko w kwietniu będę brać od koleżanki

a właśnie
macie dużo ciuszków takich wyjściowych, spodenki bluzeczki z krótkim rękawkiem, bluzy itp?

reklama
Ja mam ciuszki na każda pogodę, nawet jakby przyszła epoka lodowcowa :) Mi brakuje jeszcze kompletów pościeli dla Tosi, dwóch polarowych kocurków i składanego przewijaka (takie cudo co można do torebki wrzucić i jak pójdę w gości to nie stresu ze komuś coś ubrudzimy). A dla siebie muszę kupić podpaski w największym możliwym rozmiarze, par poporodowy (mama mi mówiła,ze to fantastyczna rzecz) i kilka par majtek rownież w rozmiarze dla słonia ;) Jak byłam na zakupach w Auchan to wypatrzylam sobie majtki dla mam, są strasznie wysoko zabudowane, maja bardzo delikatna gumkę wiec nie uciekają brzucha i są z bardzo cieniutkiej bawełny :D Rewelacyjne są, kosztują chyba 4zl za szt, ja kupiłam sobie 4pary i na prawdę nie wyobrażam sobie już noszenia zwykłych majtek ;) W dodatku bedą tez super dla mamuś, które maja mieć cesarkę przez to, ze są takie wysokie bo nie bedą podraznialy rany ;)

mi brakuje przewijaka, ciuszków wyjściowych, posciel zamówiłam i czekam na przesyłkę, łóżeczko w kwietniu będę brać od koleżanki

a właśnie
macie dużo ciuszków takich wyjściowych, spodenki bluzeczki z krótkim rękawkiem, bluzy itp?

Ja nie mam aż tak dużo ciuszków na wyjście i mam nadzieję, że na początek tyle wystarczy. Maluszek tak szybko rośnie, że zaraz trzeba będzie kupować kolejne :)

ja ubranek mam mnóstwo.na każdą okazję, na każdą pogod..i cały czas ich przybywa.... ale ja jestem akurat na tym punkcie chora :-D

No ja kupilam nowe skarpety i takie gety a wszystko inne po corce i od kolezank troszke ale mi i tak malo. A nic wyjsciowego nie mam .

Van zazdroszcze tez mam jobla zeby niki stroic ale ona pulchniutka to ciezko :p a na malego wyjcsiowego null nic nie mam

No ja kupilam nowe skarpety i takie gety a wszystko inne po corce i od kolezank troszke ale mi i tak malo. A nic wyjsciowego nie mam .

Van zazdroszcze tez mam jobla zeby niki stroic ale ona pulchniutka to ciezko :p a na malego wyjcsiowego null nic nie mam
Haha a moja znowu dronniutka i tez stroic ciezko :D

Ja niewiem jeszcze co mam z ciuchow - bo jeszcze sie nie zabralam za to.
Ale mysle ze syn bedxie chodzil jak corka kaftaniki i spodenki - nie bawie sie w jakies strojenie - bo to jest malo praktyczne jak dla mnie,

ja troszkę kupiłam bo nie mogłam się powstrzymać :-D ale dostałam sporo :-) ja muszę kupić jeszcze wszystko do łóżeczka, rzeczy dla mnie do szpitala, wózek, komodę i kocyki :-)

reklama
Do góry