reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Dziewczyny a co powiedzie o jane muum matrix zestaw godolofotrlik i spacerówka 1000zł chodza po dwa, ale martwią mnie te pasy na stałe w gondoli:( a tak bajer z tym, że jest za jednym zamachem gondola i nosidełko/fotelik i lekki 6,6kg

Dziewczyny a co powiedzie o jane muum matrix zestaw godolofotrlik i spacerówka 1000zł chodza po dwa, ale martwią mnie te pasy na stałe w gondoli:( a tak bajer z tym, że jest za jednym zamachem gondola i nosidełko/fotelik i lekki 6,6kg

gondolofotelik ?? jakie to ma wyniki w testach ?? ma wogole testy ?? jak to wogole wyglada ?? bo widze w googlach ze sa foteliki i sa gondole ale takie 2w1 ?? wrzuc jakas fote

doszukalam sie ze fotelik jane matrix ma 2 pkty adac ... imho malo !!!!! ja celuje w 4 ... mniej nie warto szkoda kasy a widze ze to nie tani fotelik ...

Ostatnia edycja:
Serenko Josi ma ten wozek. I gondole matrix.teraz dokupywala normalna gondole dla Piotrusia. Znajomi tez. Chwalili sobie ale jest ciezka ta gondola i jest mniejsza niz standartowe
MI bardzo sie podobaja jane mumm.jakbym kupowala nowy to bylby wlasnie jane.
Jest napewno wygodnie dla dzieciątka niz w normqlnym foteliku

ciekawy ten wózek, nie widziałam takiego jeszcze :-D chociaż ja osobiście jak za 1000zł używany to wolała bym dołożyć z 300 zł i kupić jakiś nowy, więcej korzyści :-)

reklama
kaludynaa, a ty kupujesz w jakims sklepie w Poznaniu? Ja byłam tylko w Bobo wózki i może zanim kupie przejade się do konkurencji i sprawdze ceny. Możesz polecić jakieś fajne sklepy?

Do góry