reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Minisia- gratulacje przynajmniej Ty się zdecydowałaś.
Ja do wózka oglądałąm takie komplety, poduszeczka i kołderka. Milence kupiłam spiworek, który mam do dziś, ale to była jesień.

reklama
mój wózek BabyActive Ballerina 3w1 :) dostałam od znajomej za darmo! :D
Ballerina Leather collection_2.jpg do tego wózeczka mam oczywiście fotelik, gondole i spacerówkę, oryginalną torbę, parasolkę, wszystkie akcesoria jak dodatkowa buda czy te śpiworki na nóżki żeby nie wiało :) w dodatku dostałam leżaczek bujaczek z Fisher Price, drugi fotelik samochodowy z Chicco (turkusowo-szary), zabawki z Fisher Price, karulezę nad łóżeczko i ochraniacz na łóżeczko :) jestem prze szczęśliwa bo za wszystko musiałabym zapłacić z 2000zł a w zamian za te wszystkie cuda moja mama zrobiła sukienkę dla córki tej znajomej :D aż mi się płakać zachciało jak to wszystko zobaczyłam, ze szczęścia oczywiście :p

Załączniki

• Ballerina Leather collection_2.jpg
    Ballerina Leather collection_2.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 59
My dzis kupilismy wozek quinny buzz 3 ze wszystkim lacznie z fotelikiem samochodowym I z ta podstawa co sie ja montuje w aucie na stale, uzywany ale w idealnym stanie!! Ja nowego nie kupuje poniewaz wiecej dzieci nie planuje ;)
wrzuc fotki!
Masz jakas strone gdzie moge znalesc wymiary tej gondoli ? Duza jest?
Siostra kupila taki wozek wlasnie i nigdzie nie ma wymiarow gondoli [z ciekawosci szukam]

jestem przeszczęśliwa z tego wózka :D najbardziej mnie cieszy to, że ma taką wielką gondolę i mała się nie będzie w niej kisić nawet jak będzie miała 4-5 miesięcy :) w niektórych wózkach są tak maleńkie gondole, że takie bobasy w ogóle nie mają swobody ;/

wrzuc fotki!
Masz jakas strone gdzie moge znalesc wymiary tej gondoli ? Duza jest?
Siostra kupila taki wozek wlasnie i nigdzie nie ma wymiarow gondoli [z ciekawosci szukam]

Kochana schowany moge pokazac fotke ze stronki co kupilam I zmierzyc ta gondole jak bede w domku nie ma problemu:) wydaje sie byc duza..:)

Ostatnia edycja:
reklama
śliczny wózek :-D ale ci się trafiło :-D
tez dostałam tyle sprzętów i moja reakcja była podobna, tak się cieszyłam, tyle kaski zaoszczędzimy :-D

Do góry