reklama
mój wózek BabyActive Ballerina 3w1 dostałam od znajomej za darmo!
do tego wózeczka mam oczywiście fotelik, gondole i spacerówkę, oryginalną torbę, parasolkę, wszystkie akcesoria jak dodatkowa buda czy te śpiworki na nóżki żeby nie wiało w dodatku dostałam leżaczek bujaczek z Fisher Price, drugi fotelik samochodowy z Chicco (turkusowo-szary), zabawki z Fisher Price, karulezę nad łóżeczko i ochraniacz na łóżeczko jestem prze szczęśliwa bo za wszystko musiałabym zapłacić z 2000zł a w zamian za te wszystkie cuda moja mama zrobiła sukienkę dla córki tej znajomej aż mi się płakać zachciało jak to wszystko zobaczyłam, ze szczęścia oczywiście
do tego wózeczka mam oczywiście fotelik, gondole i spacerówkę, oryginalną torbę, parasolkę, wszystkie akcesoria jak dodatkowa buda czy te śpiworki na nóżki żeby nie wiało w dodatku dostałam leżaczek bujaczek z Fisher Price, drugi fotelik samochodowy z Chicco (turkusowo-szary), zabawki z Fisher Price, karulezę nad łóżeczko i ochraniacz na łóżeczko jestem prze szczęśliwa bo za wszystko musiałabym zapłacić z 2000zł a w zamian za te wszystkie cuda moja mama zrobiła sukienkę dla córki tej znajomej aż mi się płakać zachciało jak to wszystko zobaczyłam, ze szczęścia oczywiście
Załączniki
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
wrzuc fotki!My dzis kupilismy wozek quinny buzz 3 ze wszystkim lacznie z fotelikiem samochodowym I z ta podstawa co sie ja montuje w aucie na stale, uzywany ale w idealnym stanie!! Ja nowego nie kupuje poniewaz wiecej dzieci nie planuje
Masz jakas strone gdzie moge znalesc wymiary tej gondoli ? Duza jest?
Siostra kupila taki wozek wlasnie i nigdzie nie ma wymiarow gondoli [z ciekawosci szukam]
jestem przeszczęśliwa z tego wózka najbardziej mnie cieszy to, że ma taką wielką gondolę i mała się nie będzie w niej kisić nawet jak będzie miała 4-5 miesięcy w niektórych wózkach są tak maleńkie gondole, że takie bobasy w ogóle nie mają swobody ;/
kolorlove
Fanka BB :)
Neko Ty szczęściaro :-)
wrzuc fotki!
Masz jakas strone gdzie moge znalesc wymiary tej gondoli ? Duza jest?
Siostra kupila taki wozek wlasnie i nigdzie nie ma wymiarow gondoli [z ciekawosci szukam]
Kochana schowany moge pokazac fotke ze stronki co kupilam I zmierzyc ta gondole jak bede w domku nie ma problemu wydaje sie byc duza..
Ostatnia edycja:
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Kochana schowany moge pokazac fotke ze stronki co kupilam I zmierzyc ta gondole jak bede w domku nie ma problemu wydaje sie byc duza..
ok bede czekac
reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
śliczny wózek ale ci się trafiło
tez dostałam tyle sprzętów i moja reakcja była podobna, tak się cieszyłam, tyle kaski zaoszczędzimy
tez dostałam tyle sprzętów i moja reakcja była podobna, tak się cieszyłam, tyle kaski zaoszczędzimy