reklama
karolq8
Fanka BB :)
Dokladnie za grosze wiekszosc tam to next 5.10.15 hm juz zamowilam wieksze:-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
karolku a te rozmiarowo jak ?To i moje ciuchy co dostalam od kolezanki wydalam na nie niecala stowke. Ale teraz juz mam wszystko. Ciuchow mi nie potrzeba
Eh jest jeszcze ktos kto nie zajal sie wyprawka jeszcze ?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
karolq a to masz rozmiarowke do 68 czy wieksza ??
margo21
karolku a te rozmiarowo jak ?
Eh jest jeszcze ktos kto nie zajal sie wyprawka jeszcze ?
Nie denerwuj sie ja mam dopiero pare ciuszków :-) i dosłownie nic więcej
klaudynaaa
ja z tych co już prawie całą wyprawkę mają
a co ciuszków to śliczne kupiłaś i bardzo ich dużo, super
ja za troszkę większą ilość ciuszków zapłaciłam 150zł też od koleżanki odkupiłam, jeszcze mi 3 rożki dorzuciła, ręczniczek, lampkę wkładki laktacyjne i paczę pieluszek, też fajny interes zrobiłam
a co ciuszków to śliczne kupiłaś i bardzo ich dużo, super
ja za troszkę większą ilość ciuszków zapłaciłam 150zł też od koleżanki odkupiłam, jeszcze mi 3 rożki dorzuciła, ręczniczek, lampkę wkładki laktacyjne i paczę pieluszek, też fajny interes zrobiłam
teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzię nie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m
karolq8
Emotion mea rozmiarowka raczej 56 I 62 do 68 ale te 56 tez rozne sa wiec mysle ze na jesien bedzie. Ale swoich ciuchow na 3-6 mies mam 3 kartony:-) cale szczescie bo drogie strasznie te ciuchy.
Neko z racji tego ze mam corcie tez mam duze ciuchy:-) ale jak z zuza w ciazy bylam tez tak dostawalam
Neko z racji tego ze mam corcie tez mam duze ciuchy:-) ale jak z zuza w ciazy bylam tez tak dostawalam
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja mam to co zostalo po corce - ale jakos mi sie nie chce oganiac sprawdzac ani nic:] Liste tylko spisalam co byc moze mi btakuje - i tyle siedzi nietknieta :]Nie denerwuj sie ja mam dopiero pare ciuszków :-) i dosłownie nic więcej
NEko to ja cie przebije - ja mialam w pierwszej ciazy w lipcu [termin pazdziernik] kupiona cala wyparawke dziecka do 12 miesiaca [poza pampersami - a tak to wszystko - nawet 1 rzeczy nie musialam dokpowac] Do tego do 2 roku zycia pelno rzeczy juz.teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzię nie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m
W sumie jak zjechalam do Polski jak cora miala 9 miesiecy - to dokupilam jej tylko body i pajacyki jedne [bo sie skurczyly w praniu] - na okres 12-18 miechow a tak znowu do 2 roczku nie musze nic kompletnie kupowac znowu.
I to ni edostalam od kogos - tylko kupiuone
[z dostanych rzeczy od siostry mialam dla dzidziarzeczy do 5 roku zycia;P - po kilka drobiazgow ale zawsze cos]
PS. Ostatnio maz ze strychu zniosl ciuszki siostry swojej - jej corki.. 18 lat konczy w tym roku! Heh
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzię nie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m
ja mam do 4 lat ... po swojej corci ... nawet sie nie zorientujesz kiedy je wyciagniesz bosz jak ten czas leci