reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
ja z tych co już prawie całą wyprawkę mają :-D
a co ciuszków to śliczne kupiłaś i bardzo ich dużo, super:-D
ja za troszkę większą ilość ciuszków zapłaciłam 150zł :-D też od koleżanki odkupiłam, jeszcze mi 3 rożki dorzuciła, ręczniczek, lampkę wkładki laktacyjne i paczę pieluszek, też fajny interes zrobiłam :-D

teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzię :D nie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat ;) także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m :D

Emotion mea rozmiarowka raczej 56 I 62 do 68 ale te 56 tez rozne sa wiec mysle ze na jesien bedzie. Ale swoich ciuchow na 3-6 mies mam 3 kartony:-) cale szczescie bo drogie strasznie te ciuchy.

Neko z racji tego ze mam corcie tez mam duze ciuchy:-) ale jak z zuza w ciazy bylam tez tak dostawalam

Nie denerwuj sie ja mam dopiero pare ciuszków :-) i dosłownie nic więcej :szok:
ja mam to co zostalo po corce - ale jakos mi sie nie chce oganiac sprawdzac ani nic:] Liste tylko spisalam co byc moze mi btakuje - i tyle siedzi nietknieta :]

teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzię :D nie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat ;) także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m :D
NEko to ja cie przebije - ja mialam w pierwszej ciazy w lipcu [termin pazdziernik] kupiona cala wyparawke dziecka do 12 miesiaca [poza pampersami - a tak to wszystko - nawet 1 rzeczy nie musialam dokpowac] Do tego do 2 roku zycia pelno rzeczy juz.
W sumie jak zjechalam do Polski jak cora miala 9 miesiecy - to dokupilam jej tylko body i pajacyki jedne [bo sie skurczyly w praniu] - na okres 12-18 miechow a tak znowu do 2 roczku nie musze nic kompletnie kupowac znowu.
I to ni edostalam od kogos - tylko kupiuone :D
[z dostanych rzeczy od siostry mialam dla dzidziarzeczy do 5 roku zycia;P - po kilka drobiazgow ale zawsze cos]

PS. Ostatnio maz ze strychu zniosl ciuszki siostry swojej - jej corki.. 18 lat konczy w tym roku! Heh

reklama

ja mam do 4 lat ... po swojej corci ... nawet sie nie zorientujesz kiedy je wyciagniesz :) bosz jak ten czas leci :)

Do góry