reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

dziewczyny jesli chodzi o płyny do płukania odradzam... nie tylko przy AZS (atopowym zapaleniu skóry) co jest juz coraz czestsze u malych dzieci, przez środowisko w jakim żyjemy.. na sten problem dopadł niestety, teraz juz jest ok... uczulenie zniknelo z oczu ale pewnie jeszcze nie raz sie pojawi... ale w ogole im lepiej wypluczemy ubranie wodą z chemii tym lepiej...
co do proszku, płynu.. my mamy z dzidziusia... jest tani, pierze wszytsko super i nie ma zbyt intensywnego zapachu :) ale to trzeba wypróbować chyba na sobie :)

reklama
W sumie ciekawy temat troszke poczytalam I sama nie wiem ktory zakupic widze dwa snuza halo albo anglecare hmm ...musze poczytac pozniej ktory lepszy ..

ja nie mam i nie mam zamiaru kupować, no chyba że urodziłabym wcześniaka wtedy w sumie nie wiem, może bym pomyślała o tym

nie zastanawiałam się nad tym, ale teraz muszę o tym poczytać i pomyśleć, fajnie, że o tym wspomniałaś:-)
co do niani elektrycznej to ja odkupiłam od koleżanki a mam mieszkanie w bloku, co prawda większe i myślę, że niania mi się przyda, a odkupiłam ją za 20 zł, a kosztowała ok 90zł :-)

Ja z julia nie mialam monitora i jakos nawet o tym nie pomyslalam.Teraz jednak naczytalam sie troche i powiem, ze z tym urzadzeniem poczulabym sie bezpieczniej.
Tym bardziej ze teraz to najwiecej czasu ja bede z malym.

reklama
Do góry