reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

dziewczyny jesli chodzi o płyny do płukania odradzam... nie tylko przy AZS (atopowym zapaleniu skóry) co jest juz coraz czestsze u malych dzieci, przez środowisko w jakim żyjemy.. na sten problem dopadł niestety, teraz juz jest ok... uczulenie zniknelo z oczu ale pewnie jeszcze nie raz sie pojawi... ale w ogole im lepiej wypluczemy ubranie wodą z chemii tym lepiej...
co do proszku, płynu.. my mamy z dzidziusia... jest tani, pierze wszytsko super i nie ma zbyt intensywnego zapachu :) ale to trzeba wypróbować chyba na sobie :)

reklama
W sumie ciekawy temat troszke poczytalam I sama nie wiem ktory zakupic widze dwa snuza halo albo anglecare hmm ...musze poczytac pozniej ktory lepszy ..

ja nie mam i nie mam zamiaru kupować, no chyba że urodziłabym wcześniaka wtedy w sumie nie wiem, może bym pomyślała o tym

nie zastanawiałam się nad tym, ale teraz muszę o tym poczytać i pomyśleć, fajnie, że o tym wspomniałaś:-)
co do niani elektrycznej to ja odkupiłam od koleżanki a mam mieszkanie w bloku, co prawda większe i myślę, że niania mi się przyda, a odkupiłam ją za 20 zł, a kosztowała ok 90zł :-)

Ja z julia nie mialam monitora i jakos nawet o tym nie pomyslalam.Teraz jednak naczytalam sie troche i powiem, ze z tym urzadzeniem poczulabym sie bezpieczniej.
Tym bardziej ze teraz to najwiecej czasu ja bede z malym.

reklama
Do góry