reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Maja i co znalazłaś jakiś stelaż do niej?

Ja szukałam szarego łóżeczka i własnie w IKEA jest nowe - szare troche drogie bo 599:) Bardzo poważnie o nim myslimy, bo chce mieć szuflade i właśnie szare, inna opcja kupić białe i przemalować.
0179660_PE331831_S3.jpg

Załączniki

• 0179660_PE331831_S3.jpg
    0179660_PE331831_S3.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
śliczne te meble, ja planuję kupić komodę w Ikea bo szafę i łóżeczko już mam
ale którą komode? żadna nie pasuje do tej szafy i łózeczka :((

Maja i co znalazłaś jakiś stelaż do niej?
Ja szukałam szarego łóżeczka i własnie w IKEA jest nowe - szare troche drogie bo 599:) Bardzo poważnie o nim myslimy, bo chce mieć szuflade i właśnie szare, inna opcja kupić białe i przemalować.
szczerze mówiąc nawet nie szukałam ;)
a co do malowania lózeczka,..warto by było kogos spytać bo wiesz co pomyślałam? starsze dziecko gryzie szczebelki i nie wiem jak z tą farbą.? tak mi to teraz zaświtało w głowie.

Do mnie wczoraj doszła pościel dla małej :) Bez baldachimu i przewijaka :)
słodka :)

Ostatnia edycja:
Maja moja szwagierka ma te meble co ty i ma biala komode taka wysoka z ikei ladnie to wyglada w podobym stylu ale nie z kompletu

kullen-komoda--szuflad__47851_PE144300_S4.jpgja zamierzam kupić tą,
Zobacz załącznik 615210lub tą, bo takiego koloru mam już szafę :-) a co do twojej szafy i łóżeczka to może coś takiego, i możesz sobie te uchwyty wymienić na białe :-D :
koppang-komoda--szuflady__0271316_PE413005_S4.JPG

Załączniki

• kullen-komoda--szuflad__47851_PE144300_S4.jpg
    kullen-komoda--szuflad__47851_PE144300_S4.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 67
  • koppang-komoda--szuflady__0271316_PE413005_S4.JPG
    koppang-komoda--szuflady__0271316_PE413005_S4.JPG
    17,6 KB · Wyświetleń: 67
Maja moja szwagierka ma te meble co ty i ma biala komode taka wysoka z ikei ladnie to wyglada w podobym stylu ale nie z kompletu
chyba wiem o której mowisz
Myslalam własnie o tych komodach ale jedna ma 78 cm wysokości a ta druga 100 cm.
Jak położę przewijak to jedna bedzie za niska a druga za wysoka :dry:
Idealnie komoda powinna miec 90 cm. :sorry2:
No i są takie komody ale kosztują powyżej tyś.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Maja Fakt oni maja taki najzywklejszy stojacy drwniany regal przewijak.
Ja po malej tez mam.aktualbie jest regalem na zabawki ale wezmieny pomalujemy i bedzie znow ladny.Jest drewniany i wszysko pod nim pochowalam.kupilam na all

Do góry