reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Maja i co znalazłaś jakiś stelaż do niej?

Ja szukałam szarego łóżeczka i własnie w IKEA jest nowe - szare troche drogie bo 599:) Bardzo poważnie o nim myslimy, bo chce mieć szuflade i właśnie szare, inna opcja kupić białe i przemalować.
0179660_PE331831_S3.jpg

Załączniki

• 0179660_PE331831_S3.jpg
    0179660_PE331831_S3.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
śliczne te meble, ja planuję kupić komodę w Ikea bo szafę i łóżeczko już mam
ale którą komode? żadna nie pasuje do tej szafy i łózeczka :((

Maja i co znalazłaś jakiś stelaż do niej?
Ja szukałam szarego łóżeczka i własnie w IKEA jest nowe - szare troche drogie bo 599:) Bardzo poważnie o nim myslimy, bo chce mieć szuflade i właśnie szare, inna opcja kupić białe i przemalować.
szczerze mówiąc nawet nie szukałam ;)
a co do malowania lózeczka,..warto by było kogos spytać bo wiesz co pomyślałam? starsze dziecko gryzie szczebelki i nie wiem jak z tą farbą.? tak mi to teraz zaświtało w głowie.

Do mnie wczoraj doszła pościel dla małej :) Bez baldachimu i przewijaka :)
słodka :)

Ostatnia edycja:
Maja moja szwagierka ma te meble co ty i ma biala komode taka wysoka z ikei ladnie to wyglada w podobym stylu ale nie z kompletu

kullen-komoda--szuflad__47851_PE144300_S4.jpgja zamierzam kupić tą,
Zobacz załącznik 615210lub tą, bo takiego koloru mam już szafę :-) a co do twojej szafy i łóżeczka to może coś takiego, i możesz sobie te uchwyty wymienić na białe :-D :
koppang-komoda--szuflady__0271316_PE413005_S4.JPG

Załączniki

• kullen-komoda--szuflad__47851_PE144300_S4.jpg
    kullen-komoda--szuflad__47851_PE144300_S4.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 60
  • koppang-komoda--szuflady__0271316_PE413005_S4.JPG
    koppang-komoda--szuflady__0271316_PE413005_S4.JPG
    17,6 KB · Wyświetleń: 62
Maja moja szwagierka ma te meble co ty i ma biala komode taka wysoka z ikei ladnie to wyglada w podobym stylu ale nie z kompletu
chyba wiem o której mowisz
Myslalam własnie o tych komodach ale jedna ma 78 cm wysokości a ta druga 100 cm.
Jak położę przewijak to jedna bedzie za niska a druga za wysoka :dry:
Idealnie komoda powinna miec 90 cm. :sorry2:
No i są takie komody ale kosztują powyżej tyś.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Maja Fakt oni maja taki najzywklejszy stojacy drwniany regal przewijak.
Ja po malej tez mam.aktualbie jest regalem na zabawki ale wezmieny pomalujemy i bedzie znow ladny.Jest drewniany i wszysko pod nim pochowalam.kupilam na all

Do góry