reklama
Majaaa85
Fanka BB :)
ale którą komode? żadna nie pasuje do tej szafy i łózeczka (śliczne te meble, ja planuję kupić komodę w Ikea bo szafę i łóżeczko już mam
szczerze mówiąc nawet nie szukałamMaja i co znalazłaś jakiś stelaż do niej?
Ja szukałam szarego łóżeczka i własnie w IKEA jest nowe - szare troche drogie bo 599 Bardzo poważnie o nim myslimy, bo chce mieć szuflade i właśnie szare, inna opcja kupić białe i przemalować.
a co do malowania lózeczka,..warto by było kogos spytać bo wiesz co pomyślałam? starsze dziecko gryzie szczebelki i nie wiem jak z tą farbą.? tak mi to teraz zaświtało w głowie.
słodkaDo mnie wczoraj doszła pościel dla małej Bez baldachimu i przewijaka
Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
Maja moja szwagierka ma te meble co ty i ma biala komode taka wysoka z ikei ladnie to wyglada w podobym stylu ale nie z kompletu
klaudynaaa
ja zamierzam kupić tą,
Zobacz załącznik 615210lub tą, bo takiego koloru mam już szafę :-) a co do twojej szafy i łóżeczka to może coś takiego, i możesz sobie te uchwyty wymienić na białe :
Zobacz załącznik 615210lub tą, bo takiego koloru mam już szafę :-) a co do twojej szafy i łóżeczka to może coś takiego, i możesz sobie te uchwyty wymienić na białe :
Załączniki
Majaaa85
chyba wiem o której mowiszMaja moja szwagierka ma te meble co ty i ma biala komode taka wysoka z ikei ladnie to wyglada w podobym stylu ale nie z kompletu
Myslalam własnie o tych komodach ale jedna ma 78 cm wysokości a ta druga 100 cm.
Jak położę przewijak to jedna bedzie za niska a druga za wysoka
Idealnie komoda powinna miec 90 cm.
No i są takie komody ale kosztują powyżej tyś.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Majaaa85
Zobacz załącznik 615209ja zamierzam kupić tą,
Zobacz załącznik 615211
nie widziałam tej ostatniej jak byłam w Ikea
klaudynaaa
ja na stronie ja znalazłam, w sypialni, sprawdź sobie tylko czy jest dostępna w twoim mieście pasowała by do twoich mebli
K
kaira24
Gość
MAJA Ta biala ma. Poszukaj w komodach.ino myslalm zr ma 4 przegrody. Ladnie to wyglada.
a_aparatka
a co do malowania lózeczka,..warto by było kogos spytać bo wiesz co pomyślałam? starsze dziecko gryzie szczebelki i nie wiem jak z tą farbą.? tak mi to teraz zaświtało w głowie.
Moja przyjaciółka malowała, wieć temat znam. Jest jakaś specjalna farba dla dzieci.
reklama
K
kaira24
Gość
Maja Fakt oni maja taki najzywklejszy stojacy drwniany regal przewijak.
Ja po malej tez mam.aktualbie jest regalem na zabawki ale wezmieny pomalujemy i bedzie znow ladny.Jest drewniany i wszysko pod nim pochowalam.kupilam na all
Ja po malej tez mam.aktualbie jest regalem na zabawki ale wezmieny pomalujemy i bedzie znow ladny.Jest drewniany i wszysko pod nim pochowalam.kupilam na all