reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

któraś z dziewczyn (nie pamiętam ktora ) chce kupić to łózeczko..
porobilam dziś dla ciebie fotki :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 89
  • image.jpg
    image.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 84
  • image.jpg
    image.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Ja obejde sie bez monitora chyba ze urodze wczesniej. Jesli w terminie to nie. Bede spala glowa w glowe z corka, mamy 2 pokojowe mieszkanie wiec bede caly czas czuwac.

Ja tez mam zamiar kupić monitor tylko w wypadku gdyby były jakiekolwiek problemy z serduszkiem, na zapas nie bede kupować.

mam pytanie o wanienki z IKEA, czy pasują do niej jakies stelaże? Przewaznie ikea ma swoje nietypowe wymiary...

dziękuję, Kochana jesteś :) utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że to właśnie łóżeczko chcę. A pościel faktycznie też śliczna :)
nie ma za co ;-)
przepraszam ze zapomniałam ze to ty pytalas o to łózeczko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ostatnio cieżko u mnie z pamięcią ;-)
ps. na żywo jest jeszcze ładniejsze niz na foto :happy2:

mam pytanie o wanienki z IKEA, czy pasują do niej jakies stelaże? Przewaznie ikea ma swoje nietypowe wymiary...

mam tą wanienkę i też sie nad tym zastanawiłam.
Ja kupiłam tą szafę i to łózeczko z Ikea a teraz nie moge dobrać do nich komody wrrr
Łózeczko kupiłam bo bałam sie ze wycofają..oni tak potrafią.
Ale na początku bede używać kołyski którą tez kupiłam wczoraj.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 66
  • image.jpg
    image.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 65
  • image.jpg
    image.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
zwykłe flanelowe pieluchy kupione po pięć złotych obrobione kordonkiem przez teściową i juz są kocyki na ciepłe dni ;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 58
Do góry