reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Yawla - z ust mi wyjęłaś to pytanie
Mój mąż ma rozmiar buta 50,ale Zosia na szczęście tylko 24,5. My musimy kupować wyłącznie ortopedyczne obuwie, i ostatnio trafiłam nareszcie coś ładnego w Zosi rozmiarze, czerwone kapciuszki wiązane sznurówką i mimo że były tańsze niż dotychczas kupowaliśmy Postępu, to moim zdaniem są lepiej usztywnione i wyższe. W poniedziałek mamy wizytę u kolejnego ortopedy tym razem podobno fachmajstera i się okaże czy to wykręcone stawy biodrowe( po mamusi i cioci) czy tylko stópki płasko-koślawe.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
ranyyyyyyyyyyyyyyy... ogromneeeee pewno trudno dla niego obuwie znaleźć. Hanka teraz nosi 22 więc Zosi 24,5 to też sporo:-)życzę owocnej wizyty i kompetentnego lekarza!! zdrówka dla Zosi.Mój mąż ma rozmiar buta 50,.
Martus z butami dla Michała jest tak,że jak gdziekolwiek ja albo teściowa zobaczymy ten rozmiar to bez względu na wszystko kupujemy, bo problemy z takim obuwiem są ogromne, a żeby trafić coś w rozsądnej cenie poniżej 250 zł zakrawa o cud. Czasem coś znajde w Deichmanie ale i tak jest zwykle rozmiar 48-49, a 50 brak, no i szybko się rozpada na takich kajakach Ludzie zarabiają na takich "wybrykach natury".
Martus z butami dla Michała jest tak,że jak gdziekolwiek ja albo teściowa zobaczymy ten rozmiar to bez względu na wszystko kupujemy, bo problemy z takim obuwiem są ogromne, a żeby trafić coś w rozsądnej cenie poniżej 250 zł zakrawa o cud. Czasem coś znajde w Deichmanie ale i tak jest zwykle rozmiar 48-49, a 50 brak, no i szybko się rozpada na takich kajakach Ludzie zarabiają na takich "wybrykach natury".
To prawda... Moj maz nosi "tylko" 46 a i tak ciezko mu dobrac rozmiar buta. A jesli chodzi o niestandardowych producentow -to tak samo na duzych butach zarabiaja krawcowe szyjace wielkie rozmiary ubran albo na biustonoszach dla kobiet z duzym biustem Pod tym wzgledem ciesze sie ze mieszcze sie w standardowej rozmiarowce
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Hej dziewczynki,
Tak czytam i stwierdzam, ze rzeczywiscie sporawe te Wasze dzieciaczki. Moja Flavia nosi dopiero rozmiar 104 i ma buciki 24, a w styczniu skonczy juz 4 latka.
Julianek tez buciki nadal 21 i ubranka na 86 choc te niekiedy sa i tak duzo za duze, bo wazy tylko jakies 10,5 kg. O ile pamietam, to Flavia w jego wieku tez nosila takie rozmiary, no moze tylko wazyla z 0,5 kg wiecej.
Tak czytam i stwierdzam, ze rzeczywiscie sporawe te Wasze dzieciaczki. Moja Flavia nosi dopiero rozmiar 104 i ma buciki 24, a w styczniu skonczy juz 4 latka.
Julianek tez buciki nadal 21 i ubranka na 86 choc te niekiedy sa i tak duzo za duze, bo wazy tylko jakies 10,5 kg. O ile pamietam, to Flavia w jego wieku tez nosila takie rozmiary, no moze tylko wazyla z 0,5 kg wiecej.
reklama
nooo to mój Eryk ma 15 lat ima 49 a co będzie jak będzie miał 25 latMój mąż ma rozmiar buta 50,ale
Podziel się: