reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Teletubisie rzadza :-D powiem wam ze jestem zaskoczona jak Gab polubil te male figurki teletubisiow
nosi je caly czas , probuje 4 naraz :tak:
je z nimi , sklada , przeklada
a dzis jak szedl spac mial 2 w reku polozyl je sobie w rogu lozka i spal z nimi - szok po prostu
dadam jeszcze ze ma je przynajmniej od 2 tygodni , a zwykle zabawki nudza mu sie po max godzinie

Takze Elunia ja ten domek teletubisiow kupie mu na 2 urodziny chyba :-)

reklama
no u nas teletubisie to był hit poprzedniego sezonu i Ala miała na nie szał i miała wlasnie tego tańczacego, gdzieś chyba luty/marzec jak były jej pierwsze urodziny, teraz już nie chce ani oglądać, ani specjalnie sie bawić... więc u nas na mikołajki dostała laptopa no i oczywiście w pierwszej chwili było wow komputerek komputere a po kilku minutach już jej to wcale nie interesowało i znowu chodziła znudzona no a teraz pod choinke to jeszcze nie wiem co królewnie kupić, ona wszystkim sie nudzi po kilku minutach... najlepiej lubi farbami malować, ale wówczas mam wszystko w farbach - jej ubranie, ręce, buzie, stolik, skórzane sofy (dobrze, że sa czarne i skórzane to łatwo je wyczyścić), podloge... no wszystko co znajdzie się w zasięgu pędzla... szok!!! dlatego jak malujemy to musze ją mieć pod kontrolą a i tak jest nie do upilnowania... tylko tym sie jeszcze zajmie na dłużej, wszytko inne jest doslownie na chwile, więc nie wiem co tu jej kupić... mam dylemat...

No teletubisie rządzą:tak: Na allegro tylko jedna aukcje dzisiaj znalazłam z nowym domkiem za ponad 170 zł z wysyłką:szok::szok: W tańszych sklepach internetowych też brak towaru A w sobotę jeszcze dużo ich było:eek: Chyba dostanie płytę z teletubisiami tylko do tego hulajnogę NOWY MODEL*GRAJĄCA*ŚWIECĄCA HULAJNOGA*3 kolory (1347495516) - Aukcje internetowe Allegro i pierwsze memo GRA MEMO ZABAWKI GRANNA ĆWICZYMY PAMIĘĆ! (1335137606) - Aukcje internetowe Allegro

Dla chrześniaka mam grę fifa 11 teraz tylko jeszcze jutro muszę cos kupic dla dziewczynek 10 ,7,6lat i 14 msc i dla chłopaka4 lata:rofl2::sorry:

Nimfii moja młoda ma taki sam tylko kolorki inne i dostała go od S (tatuś zapomniał że ma córeczkę:-D) jak miała ok roku i już dawno na nim śmiga ale boi się innych dziwnych rzeczy:-D A co do rowerka to my młodej chcemy taki kupić na dzień dziecka:tak:

laseczki, zbliża się zima, mróz prawie już zawitał. Dzisiaj postanowiłam kupić młodej butki. wcześniej naoglądałam się śniegowców na allegro, wybrałam se mniej więcej model - i pojechałam do sklepu poprzymierzać. i całe szczęście :) na allegro widziałam buty za 59 (wklejam link, że nawet za 79 zł ludzie kupują + 11 zł przesyłka!!) a ja kupiłam ten model w decatlonie za 29,99 :D
NIEPRZEMAKALNE ŚNIEGOWCE OCIEPLANE QUECHUA 30 / 31 (1873214336) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ardzesh serio tyle kosztują w decathlonie? też się przymierzam do takich butów dla młodego, bo akurat do D. najbliżej mam Wawę, ale jak taka różnica w cenie to mężowi przykarzę kupić;)

Do góry