reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Martusa my kupilismy gumiaki w smyku niestety az 50 zl :-/ rozmiar 24 bez ocieplacza
dziewczyny kupilam Gabrysiowi kubek Lovi 360 LOVI jestem nim zachwycona Gab pije jak stary wyrzucilismy butle polecam
też już z 1,5 miesiąca mamy ten kubas i jest świetny - pod warunkiem, ze Hanka nim nie rzuca ;)
Ana - a jaki rozmiar buta/papcia Gabryś teraz nosi?? my mamy 22 i są z zapasem malutkim i nie wiem, czy kupować 23 czy 24??

reklama
yawla ja wczoraj kupilam kozaki zimowe w Lidlu bo sa teraz za 24 zl w promocji ;-) Polecam zajrzec bo sa naprawde fajne.

Widze ze moj Macius to ma noge olbrzymia bo rozmiar butow kozakow kupilam mu juz 26 :-p Teraz chodzi w butach 24 ale wyrasta z nich dlatego jesienne ma 25, a zimowe kozaczki 26 ale powiem wam ze jak mu wlaze gruba skarpetke to beda w sam raz :tak:

W ogole jakies duze rzeczy musze na niego kupowac :rofl2: Wczoraj kupilam mu rajstopki na rozmiar 98/104 a te same kupowala mama dla syna co ma juz 3 lata!!!

ana ja mam ten kubek LOVI juz od pol roku, niestety młody nie nauczyl mi sie z niego pić. Woli pić ze szklanki niz z niekapków :baffled:

Moj Adas, to tez kawal chlopa - 90 cm i 15 kg.;-) Ciuszki 98 sa w wiekszosci na styk, wiec kupujemy na 104. Butki nosi w rozmiarze 23, a na zime kupilam mu rozm. 24, bo 25, tak jak pisze ana, byly duuuzo za duze.

Nimfi no Ty to masz chłopa w domu, ale to po tatusiu chyba nie?
No właśnie wczoraj kupiłam te kozaczki :))) są naprawdę fajne..wzięłam 23, bo akurat 24 nie było, ale myślę, że będą OK, bo jak tak patrzę i przymierzam to jakieś spore te 23. Aż tak chyba noga nie urośnie.

My też pijemy ze zwykłych kubków, szklanek, im większy i cięższy tym większa radocha.

Aaa...i moje dziecko wczoraj powiedziało nowe słowo SIKU, ale niestety oznacza ono 'telewizor" :))

yawla ja kupilam zeszlej zimy kozaczki 23 i od razu okazaly sie za male :( w tym roku poszlam do sklepu z Mackiem wiec od razu mialam pewnosc ze rozmiar 26 kozaczkow bedzie OK. Przyznam ze mlody nawet nie ma takiej dlugiej nogi ale za to bardzo wysoka na podbiciu i szeroka a co za tym idzie szybko wyrasta z nowych bucików. Oczywiscie ze wdal sie w tate ;) tata ma duzaaaaa noge a ja... do tej pory kupuje buty 35 :/

reklama
Do góry