reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Martus mu kupilismy rozm. 24. bo gumaczki musza byc luzniejsze..kupilismy zwykle bez ocieplacza za 17zetow..i co z tego, jak moje dziecko ucieka na sam ich widok :)) no nie bedzie nosił i tyle :)

Ja też myślę, że lepiej kupić zwykłe bez ocieplacza. I muszą być troszkę luźniejsze, więc o nr większe od normalnych bucików. My też wybieramy się po kalosze :-)

Yawla - ten sam problem mamy ... Hana nosi teraz 22, myślę, że najpierw przymierzę zamin kupię, bp rozmiar rozmiarowi nie rówien... ale najmniej 23 - rajtki i skarpetka plus wysokie podbicie Hanki - nie wiem, czy nie 24...

No kurcze właśnie tak myślę..wychodzimy z 22, teraz na jesień ma 23 to kozaki 24? nie chcę też przegiąć w drugą stronę.

yawla u nas dokładnie tak samo:-) teraz mu kupiłam 23, takie ciut większe są, akurat na grubszą skarpetkę albo rajty. a na zimę też pewnie 24 trzeba będzie...

reklama
Martusa my kupilismy gumiaki w smyku niestety az 50 zl :-/ rozmiar 24 bez ocieplacza
dziewczyny kupilam Gabrysiowi kubek Lovi 360 LOVI jestem nim zachwycona Gab pije jak stary wyrzucilismy butle polecam

Do góry