reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
new-zhu-zhu-pet-hamster.jpgU nas hitem jest myszka Zhu Zhu (teraz w Tesco promocja, są po niecałe 40 zł)

U nas na mikołajki to raczej Karol dostanie drobiazg, bo mamy teściowej imieniny, święta, męża urodziny a ja za chwilę rodzę, więc kasa na wyprawkę idzie (masakra będzie w grudniu z kasą !)
Myślałam nad książeczką i pewnie dostanie kolejną o Bobie budowniczym. Polecam.

A na święta złożyliśmy zamówienie u Mikołaja na: sanki, zestaw narzędziowy ze stolikiem, karetkę, straż i wóz policyjny, jeździk.

U nas mikołajki są zawsze skromne, za to pod choinką jest szał . Ja juz mam wszystkie prezenty dla dzieci. ?Na mikołajki będa tylko słodycze i po jakims drobiazgu, starsi chłopcy po grze Wii [ kolejnej], Maxik i Majka po książeczce. Max uwielbia ksiązeczki z autami. Pod choinke Max dostanie auto na akumulator [ pomysł taty= mi osobiście wydaje się za wcześnie, ale nie miałam siły przebicia;(]Majka mini sklep, a chłopaki stół z piłkarzykami.
Ja juz wszystkie prezenty pokupowałam, nawet przed wczoraj do polandi dla chrześniaków paczke juz puściliśmy, mi został tylko Robak, nie wiem co mu klupie,z nim zawsze mam problem. A najlepsze jest to ze nie wiem co ja bym chciała dostać:dry:
Larka- chomiczek jest super, Maji chomiczkiem bawi sie właśnie Max i go uwielbia.:-)

Ostatnia edycja:
Szał z tymi zabawkami jest. A one takie drogie.

My kupiliśmy naszym w tym roku tablice taką zieloną do rysowania kredą. Jest wieszana na ścianę. Nie przewrócą jej, a jest też większa - 60x90. I kupiliśmy wieeelką korkową na ich rysunki i aktualne dekoracje, które robimy na Święta. Pierwsze tutaj i chcemy by dom był baaardzo świąteczny :-)

ana - Miki fantastyczny! Mila byłaby zachwycona... Ona jest zakochana w trzech bajkach i jak tylko rano wstaje to woła MIKI MIKI!! Ostatnio w tesco na zakupach zobaczyła ciuszki z Mimi i jak zaczęła zawodzić MIKI MIKI to cały hipermarket wiedział, że Mila lubi tą bajkę ;)) Ja liczyłam na to, że do grudnia znajdę pracę a tu rybka :( Może uda się na urodziny w lutym...

a ja na Mikołajki poszłam na łatwiznę .Sąsiadka zadzwoniła, że ma kilka zabawek po córci i poszłam .Był tam słonik z klockami ,garnuszek na klocuszek i szczekający piesek .Dokupiłam baterie i dałam Niko na Mikołajki .A pod choinkę kupiłam mu w Biedronce laptopa za 60zł. Cały czas zabiera Erykowi to teraz będzie miał swój

reklama
Do góry