reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Zielona dokładnie taki ja mam, w sumie jestem zadowolona, ale od przedwczoraj żałowałam, że nie kupiłam taki co sam się buja.
Moja niunia i tak jest bardzo grzeczna, ale wczoraj i przedwczoraj dała mi bobu i musiałam praktycznie cały czas ją bujać albo nosić na rękach. Mam nadzieję że jej to minie. Mała jest w 8 tyg życia i jak spojrzałam w skoki rozwojowe to stwierdziłam, że u mnie się zgadza, więc łudzę się, że niedługo mój aniołek wróci :-)

reklama
Martusia świetny sprzęcik, Andzia Twój też niczego sobie:-)
My mamy sam leżaczek z wibracjami, ale jak dotąd nie musiałam młodego bujac, więc nam styka:tak::-)

Jak narazie jestem bardzo zadowolona z tej hustawki :-) no inie tylko ja oczywiscie ;-)

Andzia super to krzeseleczko pierwszy raz takie widze.

Zielona bardzo fajny ten fotelik :-)
U mnie opada dlatego bo nasze nosidelko tez spelnia role bujaczka no i niestety synus nie chial za dlugo w nim siedziec a mnie chodzilo o cos co samo husta (zeby mama miala wolne rece i nogi ;-)) i zeby grala muzyczka :-)

;-)Andzia super to krzeseleczko pierwszy raz takie widze:-)
:-)

bardzo fajowy :tak::tak::tak: teraz służy małemu jako leżaczko - bujaczek a jak niuniek podrośnie będzie fotelik do karmienia , niewiem ile kosztował bo młody dostał go w prezencie a firma chicco - fotelik nazywa sie POLLY MAGIC i powiem ci że ja tez nigdy wcześniej sie z nim niezetknełam .

kupiłyście już bąblą kombinezoniki? A może kurteczki? Kupiłam 2 kombinezony jednoczęściowe , być może sie pospieszyłam , może kurtka byłaby leprza ? a jak u was z tym zakupem?

Ja mam kurteczke na 74cm, kurteczke ze spodniami na szelkach na 80cm i kombinezon na 86cm. Także myslę że napewno starczy na zimę.:-)

reklama
kupiłyście już bąblą kombinezoniki? A może kurteczki? Kupiłam 2 kombinezony jednoczęściowe , być może sie pospieszyłam , może kurtka byłaby leprza ? a jak u was z tym zakupem?
Ja mam po Sandrusi kurteczke 3-6mscy i kupilam tez kombinezon jednoczesciowy na 6-9mscy.

Wydaje mi sie ze dobrze zrobilas,ż ekjuz kupilas bo im dluzej sie czeka tym potem moze nic nie byc w sklepach albo zostana pojedyncze rozmiarowki. Wydaje mi sie tez ze kombinezon jednoczesciowy jest najlepszym rozwiazaniem dla naszych maluchow, bedzie cieplutko i nigdzie nie podwieje ;-)

Do góry