reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

My już mamy kombinezoniki i czapeczki na zimę.Teraz ubieramy taki kombinezon polarowy raczej jesienny a jak zaczną się mrozy przejdziemy na ocieplany.
Zamierzam kupić niuni huśtawkę stojącą do pokoju i nie wiem czy się to sprawdza w praktyce,pewnie zalęzy od dziecka.Czy ktoś z Was coś takiego ma i wie czy warto?

reklama
Zamierzam kupić niuni huśtawkę stojącą do pokoju i nie wiem czy się to sprawdza w praktyce,pewnie zalęzy od dziecka.Czy ktoś z Was coś takiego ma i wie czy warto?

Ja mam coś takiego.... Bujaweczka ta jest mocowana do futryny, jest na spreżynie i mogę rownież regulować wysokość na ktorej ma bujać sie dzidzia.
Fifi bardzo lubi nie tyle bujać się ile tupać nóżkami po podłodze :-D

My też mamy kombinezon jednoczęściowy na 74 i kurteczkę ze spodniami też na 74. Jakieś takie duże mi się to wydaje, chociaż już jej dzisiaj założyłam pajacyk 74, bo w 68 trochę nogi miała przykurczone. rozmiar 74 dobry, tylko rękawy za długie - jakieś to moje dziecie jest niewymiarowe...

Ja mam coś takiego.... Bujaweczka ta jest mocowana do futryny, jest na spreżynie i mogę rownież regulować wysokość na ktorej ma bujać sie dzidzia.
Fifi bardzo lubi nie tyle bujać się ile tupać nóżkami po podłodze :-D

U nas tez sie sprawdza taki skoczek :-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=R6S-urfK1hA"]YouTube - DSCF6203[/ame]

Oli, ja mam coneco fabula, jest fajne, bo ma szelki do "zawiązania" dziecka, i ma pozycję siedzącą i półleżącą. I ma dwie tacki, jedna nakładana na drugą... i na dole ma koszyczek na zabawki...

A ja mam taki stoliczek na który zakłada się krzesełko, można też osobno postawić, krzesełko przy stoliczku i bardzo sobie chwalę, bo mojej czteroletniej córce jeszcze czasem jest przydatny, chociaż już ustaliłyśmy, że odda go małemy, bo ona już jest za "duża":-)

reklama
My mamy taki drewniany który wstawia się w stolik jak chcę miec dziecko wysoko a jak mała podrośnie to stolik może służyć osobno,do tego dokupiłam szelki.Bujawkę już też mamy,na razie się podoba:)

Do góry