reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Kamireszel- super łóżeczko :-)

Ja kupiłam takie: ( takie jak na samym dole strony w bocianki :-) i drugi kompelt poscieli w kolorku 05 misie na drabinkach)

ŁÓŻECZKO Z ŁUCZKIEM + GRYKA + POŚCIEL 9 EL (640070854) - Aukcje internetowe Allegro

A wózek upatrzyłam sobie taki: (kolorek ten drugi z gory zielony w kólka na białym tle)

JET PICASSO BABYACTIVE + FOTELIK+GRATIS! 3w1! (641650225) - Aukcje internetowe Allegro

jutro jade do hurtowni mam nadzieje ze beda mieli taki wozek bo nie chce na allegro jupic wozka

reklama
Kamireszel- super łóżeczko :-)

Ja kupiłam takie: ( takie jak na samym dole strony w bocianki :-) i drugi kompelt poscieli w kolorku 05 misie na drabinkach)

ŁÓŻECZKO Z ŁUCZKIEM + GRYKA + POŚCIEL 9 EL (640070854) - Aukcje internetowe Allegro

A wózek upatrzyłam sobie taki: (kolorek ten drugi z gory zielony w kólka na białym tle)

JET PICASSO BABYACTIVE + FOTELIK+GRATIS! 3w1! (641650225) - Aukcje internetowe Allegro

jutro jade do hurtowni mam nadzieje ze beda mieli taki wozek bo nie chce na allegro jupic wozka

Minutka rewelacyjny wózeczek, przynajmniej stylistycznie i kolorek jak dla mnie też idealny wybrałaś, ja od razu o tym samym pomyślałam. Ja mam taki raczej zwykły turkusowo-grafitowy Makalu4.
Komplet łóżeczkowy też niezły dorwałaś i w sumie jak tanio. Ja juz mam w domu tą pościel dla Michałka ostatnią na dole (pomarańczowe miasteczko) i sprawuje się nieźle choć z drugiej strony jakość furory nie robi, ale jestem zadowolona. Ty pewnie też będziesz.

dee- wozek polecila mi kuzynka ktora urodzila miesiac temu :-) ma podobny tez z tej firmy wiec poprostu jej zaufalam :-)
No łózeczko tanio jak ja je kupowałam to kosztowało chyba niecala 100 zl wiecej ale to i tak okazja :-) a co do poscieli na poczatku mi sie nie spodobalo ale po wypraniu i wyprasowaniu zupelnie inna jest mam nadzieje ze bedzie dobra :-)

A wozek ktory wybralas bardzo fajny :-) podobaja mi sie z tego rodzaju wozki :-)

minutka zakochałam się w tym wózku, cudeńko :-)

Ja też :-D dlatego sie wściekne jak w hurtowni takie nie bedzie :wściekła/y: musi byc i koniec:tak: a jeszcze jak sie go prowadzi i jaki jest zgrabny mowie wam extra polecam :-D moja kuzynka mi go poleciala i jak przyszla do mnie z malym to dopiero sie przekonalam jak zobaczylam jaki jest lekki i zgrabny :-D :tak::tak::tak::tak::tak:

Oli, nie wiem czemu mi się tak ubzdurało ale marza mi się słoneczne ściany i brązowe meble i wypoczynki... w takim toczeniu się relaksuje i dobrze czuję... jak dożyję kiedyś swojego właśnego M, to tak je urządzę... aby było ciepło, miło i przyjemnie :-D
tez lubie braz....a dokladniej chatke mam umeblowana w brazie, bezu i bieli...sciany w kolorze magnolii, czyli cieplo i przyjemnie

Kami, Minutka-fantastyczne zakupy !!!, Minutka-powodzonka z zakupem wozeczka

A ja tak z innej beczki zakupowej. Mój K. ma 16.06 urodziny i chciałam mu kupić kierownicę skórzaną do samochodu na allegro. Znalazłam wreszcie i pytam się mailowo Pana czy będzie pasować do takiego i takiego samochodu 1 generacji? A on mi na to że nie jest jasnowidzem :szok::szok::szok::szok:. Więc odpisuję że to niezbyt miła odpowiedź i dziwię się że jego sklep internetowy jeszcze niesplajtował z takim podejściem. I wiecie co mi odpisał :crazy:, cyt:."Jest Pani Kobietą, więc niech się PANI nie bierze za rzeczy, na których się nie zna, Szczegóły techniczne to średnica wewnetrzna wieloklinu oraz ilość zębów na wieloklinie.
-bez tych danych mogę Pani sprzedać masło" :szok::szok::szok::szok::szok:

Spotkałyście kiedyś takiego męskiego szowinistę???

Oli olej tego balwana- daj mu popalic jakims madrym wywodem i nie kupuj od niego przynajmiej na Tobie soebie nie zarobi-co za balwan!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niestety komentarz można wystawić chyba dopiero po zakupie lub sprzedaży produktu :wściekła/y::wściekła/y: a ja od takiego palanta nie mam zamiaru nic kupować i K. musi się obyć bez gadżetu.
Ale wrzuciłam aukcję do obserwowanych i ciekawa jestem czy ktoś kupi starą kierownicę pasującą tylko do mitsubishi eclipsa :-D:-D:-D
będzie mógł ją sobie wsadzic co najwyżej....... :-D:-D

reklama
Niestety komentarz można wystawić chyba dopiero po zakupie lub sprzedaży produktu :wściekła/y::wściekła/y: a ja od takiego palanta nie mam zamiaru nic kupować i K. musi się obyć bez gadżetu.
Ale wrzuciłam aukcję do obserwowanych i ciekawa jestem czy ktoś kupi starą kierownicę pasującą tylko do mitsubishi eclipsa :-D:-D:-D
będzie mógł ją sobie wsadzic co najwyżej....... :-D:-D
A nie mozesz kogoś podpytać, jakiegos kolegę?

Do góry