reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

nocanka ja uzywam paklanek i jestem zadowolona:tak: do tego mam osobny śmietniczek i zawinięte w woreczki pampki nie stanowią problemu zapachowego:-)

reklama
Carmi - czasem ludzie sprzedaja wozki ze sklepowych wystaw jak maja do tak owych dostep. Sa one w idealnym stanie ale w sumie juz uzywane bo ludzie jezdzili nimi po sklepach. Jestem pewna ze wszystko bedzie ok i dokonalas superowego zakupu :) ;-)

Wiesz co ona chyba skupuje wozki na allegro jak ma okazje i pozniej wystawia na swojej aukcji drozej. Własnie ogladałam jej aukcje i widze ze 2 wozki (zdjecia )sa identyczne jak na aukcjach ktore ja ogladałam u innych sprzedawcow. Wozek poszedł za 350zł a ona ma go za 500zł.

bardzo mozliwe, choc ten co kupilam ponoc uzywala sama i byl sciagany nowy.
a cena wydawala mi sie naprawde dobra, zwlaszcza ze quinny 4 kol ciezko trafic

Jeżeli ona je sprowadza to nie powiedziane że będzie coś nie tak, chociaż ja zanim coś od kogoś kupie to uważnie przeglądam komentarze na allegro czy ebayu. I jeżeli ktoś ma dużo neutrali lub negów to wtedy patrze z jakiego powodu..... A wózek też oczywiście też kupie przez internet! :-)

tez sprawdzam, czy ktos ma negatywy, jesli tak, to jakie. Ona ma bardzo pozytywne i zadowolone opinie i w sumie nie tego sie obawialam. Przez telefon tez bardzo ok, rzeczowa, doradzila, na wszystkie pytania odpowiada wyczerpujaco.
No i sama jest doswiadczona mama i uzytkowniczka przeroznych wozkow :)

Carmi - czasem ludzie sprzedaja wozki ze sklepowych wystaw jak maja do tak owych dostep. Sa one w idealnym stanie ale w sumie juz uzywane bo ludzie jezdzili nimi po sklepach. Jestem pewna ze wszystko bedzie ok i dokonalas superowego zakupu :) ;-)

dzieki, na pewno :tak: az sie nie moge doczekac, kiedy go odbiore i wloze w nia moja Malutka :-)

Również zastanawiam się nad zakupem tego koszta na zużyte pieluszki, ale wszyscy wokoło mnie używają "pakalanek" i bardzo sobie chwalą więc mam nad czym myśleć :nerd:
"....Paklanki to rewelacyjne woreczki na zużyte pieluszki. Świetnie chłoną przykre zapachy. Są nasączone specjalnym składnikiem aby neutralizować przykre zapachy. Opakowanie jest tak świetnie skonstuowane że wyciągasz woreczek za woreczkiem a wystarczy użyć do tego tylko jednej ręki. Brzoskwiniowy kolor woreczka rewelacyjnie maskuje jego zawartość a dodatkowo przymocowane sznureczki pozwalaja szczelnie go zamknąć by zapach nie wydostał się na zewnątrz"
Cena "pakalanek" to ok 5 - 6 PLN za opakowanie 50szt

Czy któraś z was używała ich ??

Własnie dzisiaj kumpela pokazala mi te woreczki. Chyba to lepsze ( tańsze ) rozwiazanie niz pojemnik i w tym momencie stawiam na "pakalanki" :-)

A tak z innej beczki. Zamówiłam sobie spodnie ciązowe http://www.bebefield.pl/Spodnie/index.php Prefect blue. Powiem Wam, że sa rewelacyjne. Leżą jak ulał. Chyba zamówię sobie jeszcze jedna parę, ale inny model. Naprawde polecam :)

Ostatnia edycja:
Tricolor - zgadzam sie z toba w 100% jesli chodzi o te spodnie. Mam takie sama długie nogawki i rybaczki sa poprostu rewelacyjne, chyba nie umiałabym chodzic w innych a poza tym nie gniota w brzusio dla mnie to wazne bo ja ciagle gdzies autem jezdze i nie wyobrażam sobie jakby miały mnie jakieś inne ciasne spodnie ugniatac.Są dośc drogie ale warto !!!!

Własnie dzisiaj kumpela pokazala mi te woreczki. Chyba to lepsze ( tańsze ) rozwiazanie niz pojemnik i w tym momencie stawiam na "pakalanki" :-)

A tak z innej beczki. Zamówiłam sobie spodnie ciązowe http://www.bebefield.pl/Spodnie/index.php Prefect blue. Powiem Wam, że sa rewelacyjne. Leżą jak ulał. Chyba zamówię sobie jeszcze jedna parę, ale inny model. Naprawde polecam :)
Czy to są te z panelem?Nie są za lużne nie zsuwaja sie podczas chodzenia?Ja kupiłam takie z regulowanymi gumkami na bokach i nie sa najlepsze:no:, takich z panelem nie miałam.

reklama
Obiecałam wkleić zdjęcie ciuszków, które kupiłam.
Wygrałam aukcję na allegro. Ciuszki są w większości używane, kilka nowych, w sumie ponad 80 szt. w rozmiarach 56,62,68 :happy:
Zapłaciłam tyle, że 1 ciuszek wychodzi za mniej niż 4zł, także jestem bardzo zadowolona, a rzeczy są w naprawdę świetnym stanie. :-)
Na zdjęciu tylko niektóre. To nie ja ubierałam tę lalkę :-D Posłużyłam się zdjęciami z aukcji, tylko je wcisnęłam na jedną fotę :-D

ciuch.jpg

Do góry