reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Hehehehehe teraz juz nie taka tycia ;) ale rzeczywiscie zawsze byłam filigranowa i miałam problem z ciuchami, więc mam podwójna korzyść z ciąży bo licze na to ze mi zostanie kilak dodatkowych kilogramów i troche bardziej kobiece kształty :)

Wglada całkiem całkiem, moja bratowa miała podobny. Dla mnie jest on za ciezki, ale jesli nie trzeba go nigdzie wnosic to ok. Ja chce jakis lekki najnepiej 3w1 składany w parasolke, musi byc lekki bo jak bede jezdzic po corke do szkoly autobusem i moja Olga to bym nie dała rady wtargac ciezkiego wozka do autobusu a na pomoc raczej nie ma co liczyc.

ja się jego wagą nie przejmuję,i tak na wszystkie spacery będę chodzić z "obstawą" (mąż, bądź któreś z moich rodziców) i nie ja będę go dźwigać ;-):-D

No i zdecydowaliśmy co do wózka. Ma być to prezent od teściów dla maleństwa, ale to my wybieraliśmy model. Taki sam tylko ze z hurtowni, opcja oliwka + pistacja
SUPER EKSKLUZYWNE POLSKIE WÓZKI + MEGA GRATIS !!! (542579853) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nim myślicie?
Śliczny wózek, super kolorki:-),też mi sie taki podobał ale dla mnie za duży, muszę liczyć często tylko na siebie, więc z noszeniem byłoby kiepsko. Mój wózek z allegro ma przyjsc do końca tygodnia-mam nadzieję że będzie ok
:-)

witajcie - moj ulubiony temat o wozkach , ale raczej wole czytac o nich niz pisac ;-)
moj maluszek posiada x-landera xa , quinny buzz 3 no i maclarena xt - wszystkie sa chyba super :confused: kazdy inny od drugiego
najpierw zakupilam xlandera spacerowke z gondola w ktorej jezdzil do 4 mieciaca byl dosc spory i cieki wiec zrobila sie za ciasna potem przesiadl sie do spacerowki ktora jest dosc obszeran i wygodna nawet zima w grubym pajacyku i spiworku siedzi sobie jak krol ,ale niestety nie nie mam mozliwosci wniesienia jej na 4 pietro waga ok 15 kg :baffled: i nie miesci sie tez do mojego malutkiego autka wiec musialam zakupic buzz ktory strasznie mi siepodobal i mozna powiedziec ze zachorowalam na niego :-(
buzz -wozecz jest bardzo ladny i robi ogromne wrazenie idac nim na spcer slysze komentarzy ludzi " o jaki fajny wozeczek " nie ma osoby ktora by sie nie obejrzala za nim , jest ciut lzejszy od xlandera ok 13 kg super sie sklada i rozklada oczywiscie przy uzyciu dwoch rak, super sie prowadzi po centrum handlowym , po xlanderze mam wrazenie ze 3 kolka sa dosc wywrotne i niestabilne ale to kwestia przyzwyczaienia ,posiada siedzenie kubelkowe wiec gdy byl mniejszy podkladalam podusie pod pupke aby lezal wygodnie a nie zgiety w pol:no: zima maluszek ubrany w pajacyk i spiworek siedzi jak sledzik scisniety ,no i oczywiscie za ciezki do wniesienia na 4 pietro i bez zdjecia kol nie miesci sie w moim malutkim bagazniku :-(
wiec wkoncu zakupilam maclarena xt tzw. parasolke przystosowana do mniejszych dzieci chyba od 6 miesiaca , wozeczek jest dosc wazki bardzo zgrabny mozna z nim zrobic zakupy nawet w malym sklepie wszedzie zmiesci sie bez problemu , skladam go jedna reka i noga w drugiej trzymajac maluszka nie jest ciezki 6,5 kg. spokojnie wnosze go po schodach trzymajac go za specjany uchwyt do przenoszenia no i do przewozenia samochodem tez jest ok , i co najwazniejsze podobno sa to wozeczki niezniszczalne i posiadaja dozywotnia gwarancje ;-)
moze komus pomoga moje doswiadczenia z wozeczkami ;-) pozdrawiam was babeczki cieplutko.

A teraz ja sie pochwale moimi najslodszymi zdobyczami. Przyznam sie, ze ogladam te rzeczy po kilka razy dziennie. Maz twierdzi, ze zwariowalam juz chyba ale mnie to tak uspokaja i pozwala zapomniec o wszystkich problemach i zmartwieniach:happy:.

Załączniki

• 23eb_1.JPG
    23eb_1.JPG
    12,2 KB · Wyświetleń: 44
  • b00c_1.JPG
    b00c_1.JPG
    15,5 KB · Wyświetleń: 50
  • 9b99_1.JPG
    9b99_1.JPG
    11,9 KB · Wyświetleń: 50
A teraz ja sie pochwale moimi najslodszymi zdobyczami. Przyznam sie, ze ogladam te rzeczy po kilka razy dziennie. Maz twierdzi, ze zwariowalam juz chyba ale mnie to tak uspokaja i pozwala zapomniec o wszystkich problemach i zmartwieniach:happy:.
Cudne, zwłasza ten sweterek:tak:(co do mężów, to mój stuka mi po głowie, że na zakupy jeszcze czas, ale dla mnie to za trudne do zrozumienia:-D)

reklama
Cypisia ale świetne te ciuszki upolowałaś:tak: Ja też zastanawiam się nad takim jednym a porządnym zakupem, tylko płeć muszę najpierw poznać:-)

tricolor fajne spodnie a brzuszek jeszcze fajniejszy:tak:

Do góry