reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Haha dobre z tym zestawem do possania
a ja dzis w koncu przygotowalam lozeczko ...wciaz jeszcze czekamy na baldachimek i bedzie juz cudnie.
zalaczam fotki lozeczka i wozeczka

Załączniki

• P5250025.jpg
    P5250025.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 72
  • P5250026.jpg
    P5250026.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 66
  • P1310001.jpg
    P1310001.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 63
  • P1310004.jpg
    P1310004.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 56
  • P1310007.jpg
    P1310007.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
goniap2 piękne to Wasze łóżeczko i wózeczek też śliczny. Tak Ci pozazdrościłam, że jutro koniec lenistwa kończę ostatnie porządki i też łóżeczko przyszykuję już.
Jeszcze tylko karuzeli nie mamy.

Dzis wreszcie wygralam licytacje karuzeli dla mojego synusia :tak::-)
Ciesze sie strasznie bo kosztowala mnie tylko 5f :-D:-)

Oto ona:

Załączniki

• 3.JPG
    3.JPG
    25,5 KB · Wyświetleń: 44
martusia_78 ale śliczna ta karuzela w Polsce nie widziałam takich.
My nadal nie mamy, chciałam na allegro kupić, ale mój młodszy brat ma na prezent dać. Tylko co go pytam czy już ma to on: "zdąży się" :wściekła/y::wściekła/y: a ja już bym chciała :-D. Chyba kupię bo nie wytrzymam i najwyżej będą dwie.:happy2:

Dziewczyny a powiedzcie szczerze co sądzicie o zakupie wózka przed porodem?
Bo ja już kupiłam a słyszałam zabobon...,że to nie dobrze.

A CO DO TEGO SPECJALNEGO SPIRYTUSU TO JA TEŻ NIE MOGĘ GO NIGDZIE DOSTAĆ W APTEKACH. I WIEM OD INNYCH "JUŻ MATEK",ŻE TYM ZWYKŁYM SPIRYTUSEM JEST NAJLEPIEJ PRZEMYWAĆ PĘPUSZEK!

Ostatnia edycja:
Ja nie wierzę w zabobony i kupuję rzeczy już od października (jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży), wózek też dawno kupiony :-), ale myślę że każdy osobiście powinien podejmować decyzję kiedy co kupić. Jeżeli wierzy w zabobony to niech ich przestrzega przynajmniej noce będzie miał spokojne. ;-)
Jeżeli ktoś ma swojego Aniołka i nie chce zapeszać też musi sam sobie odpowiedzieć kiedy może już kupować, ja pewnie kupowałabym odrazu bo też słowo "nie chcę zapeszać" jest mi obce i nastawiam się optymistycznie do wszystkiego.

Witam,
Ja tak dzisiaj z innej beczki, mam iść na urodziny do chrześniaczki, która kończy 2 latka i nie mam pomysłu na prezent dla niej, doradźcie coś, sama nie miałam dzieci jeszcze i nie wiem co będzie dla takiego malucha odpowiednie ...

Witam,
Ja tak dzisiaj z innej beczki, mam iść na urodziny do chrześniaczki, która kończy 2 latka i nie mam pomysłu na prezent dla niej, doradźcie coś, sama nie miałam dzieci jeszcze i nie wiem co będzie dla takiego malucha odpowiednie ...

A ma jakąś bajkę ulubioną?? Mój chrześniak np ma fazę piraci i cieszy się z każdej pierdołki dotyczącej piratów.
Teraz jest na rynku dużo takich gadżetów dla dzieci.
Albo może lubi jak mu się książeczki czyta.

Witam,

Dużo zależy od dziecka. Taka dwulatka z chęcią zaopiekowałaby się jakąs lalą bobaskiem z akcesoriami, wózek dla lalek też byłby ok, może jakiś namiocik dla księżniczki, który można rozłożyć w domu i ogrodzie, może basen, ksiązki z baeczkami, bo tego nigdy nie za dużo, a może pierwszy laptop dla maluszków.

reklama
Do góry