reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

goniap2 piękne to Wasze łóżeczko i wózeczek też śliczny. Tak Ci pozazdrościłam, że jutro koniec lenistwa kończę ostatnie porządki i też łóżeczko przyszykuję już.
Jeszcze tylko karuzeli nie mamy.
dzieki bardzo mnie pospieszylo to ze malenstwo juz donoszone, wiec gdyby sie urodzilo wszytsko gotowe :)

Dzis wreszcie wygralam licytacje karuzeli dla mojego synusia :tak::-)
Ciesze sie strasznie bo kosztowala mnie tylko 5f :-D:-)

Oto ona:

sliczna karuzela :-)
Dziewczyny a powiedzcie szczerze co sądzicie o zakupie wózka przed porodem?
Bo ja już kupiłam a słyszałam zabobon...,że to nie dobrze.
!

Dorota- Ja kupilam wszytsko wczesniej, nigdy nie wierzylam w zabobony i tego bede sie trzymac, nerwowo bym nie wytrzymala gdybym miala nie kupione.

reklama
dzieki bardzo mnie pospieszylo to ze malenstwo juz donoszone, wiec gdyby sie urodzilo wszytsko gotowe :)
.

U mnie też już donoszone i 8 czerwca synunio będzie na świecie chyba że się pospieszy jeszcze :-D. Ale też już mamy gotowe wszystko ;-)

Załączniki

• DSC04116.JPG
    DSC04116.JPG
    53,8 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC04123.JPG
    DSC04123.JPG
    55,2 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC04119.JPG
    DSC04119.JPG
    45,9 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC04118.JPG
    DSC04118.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 68
Oli B. ślicznie. Prawda że cudnie wygląda łóżeczko gdy tak czeka na małego lokatora? Co chwile sie na nie zagląda .Pamietam to z pierwszej ciąży. Teraz jeszcze Michałek śpi w łózeczku. Potem czeka go eksmisja i chyba będzie spał z nami, zresztą teraz też co noc przychodzi. A potem pomyśli się o jakims tapczaniku dla niego. bo teraz jakoś natchnienia nie ma i kasy.
Wczoraj kupiłam pościel dla maluszka. Bardzo mi się kolory spodobały. Ciekawe czy zdąży dojść na czas :-)

Załączniki

• 2ELZIELONESMOKI.jpg
    2ELZIELONESMOKI.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 45
OLI.B.i GONIAP2- śliczne łóżeczka i wózki!
Ja się teraz też zastanawiam nad tym aby oblec juz posciel w lóżeczku, bo jak na razie to mam jeszcze nie obleczoną.

Oli B. ślicznie tam u Ciebie
Gonia pościel rewelacyjna
A z tymi karuzelami to mam już rebus, bo wyczytałam(chyba na forum) że do 3.m.ż lepiej nie zawieszać żeby dziecko nie miało zeza:eek:

Tak, to sama radość - co chwilę idę i zaglądam do drugiego pokoju, jakby miało się coś zmienić przez 5 min. :-D
Jakoś tak inaczej się w domu zrobiło jak to łóżeczko już stoi gotowe, :tak: mimo że lokatora nie ma jeszcze w tym pokoju, ale już się czuje zapach niemowlaczka w powietrzu.

oj już się nie mogę doczekać :laugh2:

Witam,
Ja tak dzisiaj z innej beczki, mam iść na urodziny do chrześniaczki, która kończy 2 latka i nie mam pomysłu na prezent dla niej, doradźcie coś, sama nie miałam dzieci jeszcze i nie wiem co będzie dla takiego malucha odpowiednie ...

Kasia Sandra na 2 urodzinki dostala kuchnie z akcesoriami i baardzo byla zadowolona. Robila to co ja, gotowala, nalewala do kubeczkow wody i to jej sie podobalo ;-) Baaila sie tez taka duza kostka, ktora miala mase roznych otworow, a ona musiala do otworu wrzucic odpowiedni klocek. Poznawala w ten sposob ksztalty i uczyla sie cierpliwosci ;-)

Lala, lozeczko i wozeczek wogole ja nie interesowalo. Dopiero teraz zaczyna sie bawic takimi zabawkami. Ale tak naprawde trudno jest doradzac bo kazde dziecko jest inne i ma inne zainteresowania.

Oli.B sliczne lozeczko :tak:
Mialam takie samo dla Sandrusi tylko kolor teak :-) no i bez szuflady ;-)
Wozio superowy :tak::-)

dee fajna posciel :tak: bardzo kolorowa :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, super macie te pokoiki!!! :-D:-D:-D

Dee, ja mam ten sam problem, bo łóżeczko jest, ale dalej ma tam lokatorkę... i nie wiem co robić... kupić drugie łóżko na którym będę ja spała z maleństwem, czy co??? nie mam koncepcji... a Julka przesypiać zaczęła całe nocki ostatnio i śpi w łóżeczku!!! i bądźcie tu madre i wymyślcie coś ratunku!!!

Dziewczyny, super macie te pokoiki!!! :-D:-D:-D

Dee, ja mam ten sam problem, bo łóżeczko jest, ale dalej ma tam lokatorkę... i nie wiem co robić... kupić drugie łóżko na którym będę ja spała z maleństwem, czy co??? nie mam koncepcji... a Julka przesypiać zaczęła całe nocki ostatnio i śpi w łóżeczku!!! i bądźcie tu madre i wymyślcie coś ratunku!!!

Ewunia ja jestem za tym, żeby dziecko spało w swoim łóżeczku -jeżeli jest to możliwe- więc pewnie kupiłabym drugie :-) ale spałoby same nie ze mną :no:.
Zresztą taki mamy zamiar że, młody będzie spał z nami w pokoju póki co ale w swoim łóżeczku. K. będzie go na karmienie przynosił :laugh2: to będzie jego obowiązek plus kąpiele oczywiście

reklama
Oli, u mnie taki kłopot, że nie mieszkamy u siebie i mamy dosyć mały pokój na 4 osoby :szok: ... drugie łózeczko... nie wiem czy jest sens... myślę drugie łóżko kupić, na które prędzej czy później Julinka trafi... sama już nie wiem... a jak Julka na początku spała ze mną i jak się przebudziła, jeść dostała i spała sobie smacznie 4 h... i właśnie tu mam dylemat...

Do góry