reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Oli, u mnie taki kłopot, że nie mieszkamy u siebie i mamy dosyć mały pokój na 4 osoby :szok: ... drugie łózeczko... nie wiem czy jest sens... myślę drugie łóżko kupić, na które prędzej czy później Julinka trafi... sama już nie wiem... a jak Julka na początku spała ze mną i jak się przebudziła, jeść dostała i spała sobie smacznie 4 h... i właśnie tu mam dylemat...

Oj to faktycznie ciężko :-( rzeczywiście może od razu takie gdzie Julcia będzie mogła zaraz je przejąć

reklama
No właśnie Oli i bądź tu mądra... włąsnie tak myślę, trochę przyszłościowo, bo drugie łóżeczko, nawet gdyby, co ja z nim później zrobię... a jedno to pół biedy... i kupię chyba jakiś tapczanik narożny, najpierw ja go będę używać z malutką, a Julka, jak się nauczy chodzić pewniej i sama schodzić i wchodzić na łóżko, to ona tam powędruje...

na przyklad takie coś
http://www.dobmeble.pl/foto/_6aa5687f1d4fd1497ca81fa5f504fb9b1.jpg
kanapa mini K
powierzchnia do spania 185x80
pojemnik na pościel
wersja super Dł. przed rozłożeniem
112
Dł. po rozłożeniu
205
Głębokość (cm)
82
Wysokość (cm)
69

http://www.dobmeble.pl

Ostatnia edycja:
A o to chodzi kochana :-D znam tę markę i jestem zadowolona, teściu kupił sobie tam kanapę jest super, a moja mama okna i sprawują się fantastycznie... a chodzi za mną coś małego i milutkiego... a to jeszcze ma fajne kolory :-D robią na zamowienie ii ceny są nawet ok...

A o to chodzi kochana :-D znam tę markę i jestem zadowolona, teściu kupił sobie tam kanapę jest super, a moja mama okna i sprawują się fantastycznie... a chodzi za mną coś małego i milutkiego... a to jeszcze ma fajne kolory :-D robią na zamowienie ii ceny są nawet ok...

No kolory nie fajne :zawstydzona/y:, ale nic nie pisałam, bo z gustami się nie dyskutuje.
:-D:-D:-D Ale proponuję jakiś fajny dziecięcy wzór, albo cieplutkie kolory :-) napewno mają

Dziewczyny lozeczka przesliczne.Moj koszyk tez juz wyprany i gotowy. A dodatkowa rzecza ktora mmi sie strasznie podoba jest regal z ksiazkami Oli.B

Oli.B, Dee- przesiczne te wasze lozczka i wozeczek :-)

Oli B. ślicznie tam u Ciebie
Gonia pościel rewelacyjna
A z tymi karuzelami to mam już rebus, bo wyczytałam(chyba na forum) że do 3.m.ż lepiej nie zawieszać żeby dziecko nie miało zeza:eek:
Tez gdzies o tym slyszalam,ale nie koniecznie sie przejelam,mysle ze to troche naciagane

Ewcia- mysle ze dobry pomysl z tym tym tapczanikiem... pewnie Julcia szybciej sie do niego przekona niz Ci sie wydaje :)

Ostatnia edycja:
No kolory nie fajne :zawstydzona/y:, ale nic nie pisałam, bo z gustami się nie dyskutuje.
:-D:-D:-D Ale proponuję jakiś fajny dziecięcy wzór, albo cieplutkie kolory :-) napewno mają

Oli, ja lubię takie kolory, ale niekoniecznie wezmę ten kolor, tylko jakiś jaśniejszy i żywszy... :-D na pewno, znam właściciela i mają całą paletę kolorów i zawsze się coś dogra aby było fajnie :-D

Gosia, Julka tam cały czas miała karuzelkę i jakoś nie widać aby zezowała... a puszczasz taką pozytywkę to dzidzia patrzy na nią jak zahipnotyzowana... a może być zez, jak się blisko buźki ją zamontuje... powinna być bliżej końca łóżeczka, tak mi zaleciła położna i wszystko było i jest ok...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny lozeczka przesliczne.Moj koszyk tez juz wyprany i gotowy. A dodatkowa rzecza ktora mmi sie strasznie podoba jest regal z ksiazkami Oli.B

Może będzie nocami sobie czytał i nie będzie matki budził co chwile :-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny :-) cieszę się że się podobają moje zakupy.

Ewunia ja uwielbiam brązy i nowe mieszkanie które jest na etapie remontów całe w takich kolorach. :-)

reklama
Oli, nie wiem czemu mi się tak ubzdurało ale marza mi się słoneczne ściany i brązowe meble i wypoczynki... w takim toczeniu się relaksuje i dobrze czuję... jak dożyję kiedyś swojego właśnego M, to tak je urządzę... aby było ciepło, miło i przyjemnie :-D

Do góry