reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Marcysia piekne cudenka:-D

Amos te blekity kocyk poprostu przecudny:-D

Ja tez nie mialam wkladki do nosidelka wiec kupilam taka ja powinna byc odrazu tylko kolor inny i jest na dwa rozne wieki dzieci :tak: jeszcze bude od nosidelka musze przeprac do jakos plamke zauwazylam:-p

reklama
Dobra, gupia ja... Na allegro wpisałam "ochraniacz minky" i się pełno tego znalazło :-D. Miałam dokupić jakiś uniwersalny, biały, żeby do wszystkiego pasował, ale w związku z tym, że nie mogę znaleźć pościeli po Tymku to skompletuję ochraniacz z pościelami. Byle do wypłaty...

Ostatnia edycja:
Niestety nie podam Wam ceny pojednynczej rzeczy, bo juz nie wiem. Ja sporo zapłaciłam za wszytskie te rzeczy. Najlepiej napisać na fb wiadomosć i zapytać ile co kosztuje. Cena jest też uzależniona od wybranego matariału. Wiem, że ona ma dobrą gatunkowo bawełnę i minky też. Co jest ważne w praniu... Ja na razie jestem zadowolona :tak:

dzag - masz rację, tego tyle jest, że niełatwo się zdecydować... :tak:

Marcysia piekne te zestawy :tak: zwlaszcza z tym motylkiem mozesz napisac jaka cena tego moylka ?. Szukam caly czas Mufki do wozka minky ,,, chyba napisze do tej babki ( tylko czy mi wysle :-() Bardzo ladne zeczy szyje i ten wybor materialow :szok:

na FB - link który podała marcysia - jest pokazana na zdjęciu własnie taka mufka minky przyczepiona do wózka :tak: odezwij się do tej babki, jej pewnie też zależy by sprzedać... przynajmniej powinno.
W razie czego jak nie będzie chciała za granicę wysłać, to niech wyśle do mnie i ja Ci prześlę :tak: W razie czego na PW się umówimy ;-)

Szkrabek :-) no wlasnie zaczynam pisac :-D do tej babeczki . Znalazlam jeszcze taka mufke na ebayu tylko z misiem w srodku . Zalezy mi zeby do wozka pasowalo :tak:. Ty mialas chyba w komplecie , skorzana ?

...a co co wysylki no co Ty kochana ;-) nie smialabym nawet prosic Ciebie. Dogadam sie jakaos z babeczka .:tak:. dziekuje !!! :DDDD

Szkrabek :-) no wlasnie zaczynam pisac :-D do tej babeczki . Znalazlam jeszcze taka mufke na ebayu tylko z misiem w srodku . Zalezy mi zeby do wozka pasowalo :tak:. Ty mialas chyba w komplecie , skorzana ?

...a co co wysylki no co Ty kochana ;-) nie smialabym nawet prosic Ciebie. Dogadam sie jakaos z babeczka .:tak:. dziekuje !!! :DDDD

Spoko :-) Polecam się!

I ja miałam w komplecie z wózkiem na szczęście :tak:

reklama
Ja dziś zakupiłam dla małej bujaczek Tiny Love:) składałam go chyba z pół godziny.. Zamówiłam w końcu materac i parę rzeczy w jednym sklepie internetowym. Chciałam małej kupić coś świątecznego, ale mega drożyzna w galerii..

Do góry