reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

aenya ja juz czuje magię świat :-D dla mnie takim początkiem jest książka kucharska Nigella Świątecznie :-) dziś popołudniu mam w planie tam zajrzeć :-) u mnie pierwsze święta w domku. Choinkę fajna wkopalismy na ogrodzie to będzie się świecić. Świeczki zapachowe ze świecznikami tam gdzie się da i jest to bezpieczne. Zapach piernika....mmmmm :-)

reklama
Po długich dyskusjach z M. czytaniu opinii i wizytach w sklepach czekamy na zamówiony wózek bebetto torino :-) ma być pod koniec listopada. Cena fajna i jeszcze mamy fotelik z adapterem do isofixa :-) jestem przeszczesliwa :-)

kurcze ja jakoś nie myślałam o świątecznych ciuszkach dla małej, tyle tego podostawałam, ze jakoś nie myślę nic w najbliższym czasie kupować;p

A ja jakoś nie lubię takich przebieranek :baffled: Sama nie chciałabym jak pingwin czy bałwanek wyglądać. Co innego jakieś słodkie ubranko z motywem, jak pokazała Domi, a co innego ubranie, które jest przebraniem. Na mnie producenci nie zarobią :rofl2:

Ja dziś jeszcze ostatnie mam nadzieję zakupy z myślą o maluszku robiłam - śpiworek do wózka i nosidełka i prześcieradła do łóżeczka. Z tymi ostatnim miałam problem bo mam gruby materac - 120x60 ale bok aż 15 cm... U mnie w mieście odpowiedniego wymiaru dostać nie mogłam bo są zakładki na maksymalnie 10 cm boki. Ciekawa jesyem co przyjdzie mi z all - wzięłam dwa różne wymiary na 120 i 140 może coś dopasuję;)

Super te wasze ciuszki. Ja dla maluszka mam jedynie świąteczne skarpeteczki ze strony smyka z napisem moja pierwsza gwiazdka,a kiedy dzidzia będzie z nami czy przed świętami czy po to się okaże.

....Ja tez mam Bebetto Torino :-D Widze ze prym wiedzie ten model . Wlasnie sie rozgaldam od paru dni za mufka na raczke ...szkoda ze w standardzie nie ma :-(

Piekne ubranka swiateczne :-) Tez kupilam ..i juz mam teraz toalnego bana na zakupy ciuchow . Nie wiem czy chociaz dwa razy cokolwiek zaloze malej :szok: ....a i tak ciagle wydaje mi sie ze mam malo .

reklama
Dzisiejszy zakup dla naszego Bąbelka:) w galerii był jarmark wyrobów handmade i znslazłam takie cudo:) będą idealne na sesje zdjęciową z brzuszkiem,która mam nadzieję w przyszłym tygodniu_;)

Załączniki

• 1447955586559.jpg
    1447955586559.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 73
Do góry