Ja mam beznadziejny ręczy BabyOno z rączką. Na elektryczny i tak mnie nie będzie stać, więc mam nadzieję, że w razie W jakoś dam radę z nim . A kupiliśmy go na szybko jak w szpitalu leżałam, bo okazało się, że bez niego to w ogóle laktacji nie uruchomię (Tymek był na intensywnej terapii noworodka, bez możliwości karmienia go piersią). Pożyczyłam najpierw od przyjaciółki jakiś starszy model laktatora Medela z pompką. Po 1 dobie odciągałam i płakałam z bólu, bo mi się odciski na dłoni zrobiły. Jakiś geniusz - pewnie facet - wymyślił sobie takie żłobienia na tej pompce. To jak się przesiadłam na BabyOno z rączką to luksus był . Ale i tak kiepski. Ręka bardziej daje radę .
reklama
ja juz chyba pisalam ja nie mam laktatora i nie zamierzam kupowac przy Mai mialam dwa elektryczny i reczny i szczerze powiedziawszy reka wiecej sciagnelam niz nimi a jak bedzie potrzebny to maz pojedzie i kupi bo to roznie bywa
.szkrabek
Fanka BB :)
Piguła - ale cudne!
Ja mam dostać taki dresik z baławankeim od mojej przyjaciółki, więc nie kupuję nic takiego. A wczoraj jeszcze przyjaciel mojego męża sie zapytał czy nie chcemy worka z ciuchami dla malucha po ich synku, bo im zawala dom - PEWNIE ŻE CHCEMY! Już się nie mogę doczekać!
Ja mam dostać taki dresik z baławankeim od mojej przyjaciółki, więc nie kupuję nic takiego. A wczoraj jeszcze przyjaciel mojego męża sie zapytał czy nie chcemy worka z ciuchami dla malucha po ich synku, bo im zawala dom - PEWNIE ŻE CHCEMY! Już się nie mogę doczekać!
Domi_Polka
Jejku jakie piekne! Ja tez kupie typowo swiateczne ciuszki i sesje przy choince na pewno moj skarbus bedzie mial *.*
.szkrabek
Załączniki
..aenye
Mama grudniowa'06
Śliczne ciuszki! Ja już zaopatrzyłam moich wszystkich chłopaków w świąteczne outfity dla maleństw mam jedno przebranie Mikołajka a drugiego - Reniferka dla starszych sweterki śpiewające Jingle Bells i świecące nosy Rudolfa (to mąż z Primarka przywiózł).
Ja jestem Christmas Freak na max i muszę mieć wszystko idwalnie przygotowane i ustrojone, bo czuję się źle, jeśli nie i mam poczucie, że mi czegoś brakuje. Okna ustrojone, lampek w pip w każdym kącie, świąteczne koce, poduszki, zasłony, nawet koty mają świąteczne obróżki, a muffinki piekę w świątecznych ubrankach Już się szykuję, bo potem będę mieć mikro czasu UWIELBIAM ŚWIĘTA!!!
Ja już mam niemal wszystko, tylko torby spakować. Jak się przeprowadzę - mogę rodzić
Nie kupiłam laktatora ani podgrzewacza, ani tego ekspresu do MM, bo nie wiem właśnie, w którym kierunku pójdzie moje karmienie. Laktator elektryczny pożyczę od koleżanki i w razie awarii się wspomogę, no zobaczymy, jak to będzie. Pierwszy raz wielka niewiadoma..
Ja jestem Christmas Freak na max i muszę mieć wszystko idwalnie przygotowane i ustrojone, bo czuję się źle, jeśli nie i mam poczucie, że mi czegoś brakuje. Okna ustrojone, lampek w pip w każdym kącie, świąteczne koce, poduszki, zasłony, nawet koty mają świąteczne obróżki, a muffinki piekę w świątecznych ubrankach Już się szykuję, bo potem będę mieć mikro czasu UWIELBIAM ŚWIĘTA!!!
Ja już mam niemal wszystko, tylko torby spakować. Jak się przeprowadzę - mogę rodzić
Nie kupiłam laktatora ani podgrzewacza, ani tego ekspresu do MM, bo nie wiem właśnie, w którym kierunku pójdzie moje karmienie. Laktator elektryczny pożyczę od koleżanki i w razie awarii się wspomogę, no zobaczymy, jak to będzie. Pierwszy raz wielka niewiadoma..
Domi_Polka
reklama