traktorzystka
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jak to jest z kostiumami kąpielowymi? Są jakieś specjalne dla kobiet w ciąży? Pod koniec lipca jedziemy nad morze i chociaż kocham swój brzuszek, to chyba niespecjalnie chciałabym zakładać na plażę bikini.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram kąpiel na podłodze przy braku stelaża, żadne krzesła pralki czy komody do postawienia wanienki... wiem że wiele tak kąpało i się nic nie działo ale zawsze może się ześlizgnąć.Dziewczyny zastanowcie sie dobrze nad kupnem wanienki na stelazu , widzialam to ustrojstwo na zywo bo przymierzalam sie do kupna we wczesniejszej ciazy. Wersja na metalowych nozkach jest tak chybotliwa ze chyba bym zawalu dostala gdyby maluch nasmarowany mydelkiem wysmyknal mi sie w wanience bo najmniejszy ruch sprawia ze to ustrojstwo sie kiwa.. Wszystkie moje dzieci mylam w lazience w wanience na podlodze a tata wylewal wode .
auliya tez jestem zdania ze majtki siateczkowe to strzal w 10 zwlaszcza dla mam ktore mialy naciecie .
Co do kaftanikow to jestem na nie podwija sie , wiecznie mlody mial gole plecy . Body i jeszcze raz body~!!
Pigula85 ja mam 5 wesel!!! Masakra. Zaczynam 11 lipca A kończę we wrześniu. Mnie po sukienkę czeka wyprawa do Warszawy i właśnie szukam sklepów z odzieżą ciążowa. Jeden wiem że jest w CH Wola Park. Może któraś z Was jest z Wawy i wie gdzie kupić sukienki wizytowe ciążowe? Albo Lublin? Do obu miast mam po 100km... Nie chcę się bawić w zakupy przez Internet bo ja ja jestem od zawsze niewymiarowa :/