MantaZG
Fanka BB :)
My Niani, sterylizatora i maszynki do monitorowania oddechu nie kupujemy. Po prostu wiem, ze nam się nie przydadzą
inaczej , gdyby dzidzia spala w innym pokoju... tym bardziej gdybysmy mieli duzy piętrowy dom - wtedy niania by się pojawiła
Butelki będziemy mieli pewnie różne - zalezy co zniesiemy z hurtowni.
Ale, gdybym miala wybierać to typowo Avent - są cacy
...na takie zakupy przyjdzie jednak pora. Porada rodzicieli i zakup - bez zbędnego wymyślania i zastanawiania się nad innymi nowościami i dziwactwami, a będzie gitarrra
Wkładki laktacyjne, poporodowe podkłady i kosmetyki do szpitala - na szczęście moge odpuścić. - w szpitalu otrzymam soooooliiiiidny zapas. - zawsze coś z głowy i mogę pomysleć o innych zakupach
Powoli zaczynami bawić się w wyszukiwanie ciuszków i innych maleństw...
komplet 12 x skarpetki 64 68cm w Skarpetki i rajstopki - Szafka.pl
inaczej , gdyby dzidzia spala w innym pokoju... tym bardziej gdybysmy mieli duzy piętrowy dom - wtedy niania by się pojawiła
Butelki będziemy mieli pewnie różne - zalezy co zniesiemy z hurtowni.
Ale, gdybym miala wybierać to typowo Avent - są cacy
...na takie zakupy przyjdzie jednak pora. Porada rodzicieli i zakup - bez zbędnego wymyślania i zastanawiania się nad innymi nowościami i dziwactwami, a będzie gitarrra
Wkładki laktacyjne, poporodowe podkłady i kosmetyki do szpitala - na szczęście moge odpuścić. - w szpitalu otrzymam soooooliiiiidny zapas. - zawsze coś z głowy i mogę pomysleć o innych zakupach
Powoli zaczynami bawić się w wyszukiwanie ciuszków i innych maleństw...
komplet 12 x skarpetki 64 68cm w Skarpetki i rajstopki - Szafka.pl
Ostatnia edycja: