reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

mam zamiar karmić piersią ale butelkę kupię avent (już mam jedną malutką, którą dostałam w szpitalu :-))
sterylizatora i niani nie planuję... mieszkamy w jednym pokoju, a reszta mieszkania jest na tym samym poziomie więc nie ma sensu kupować niani
w tamtym roku zrobiłam sobie czapkę na drutach - czerwoną ale teraz do czerwonego płaszczyka to by było przegięcie - czerwony kapturek :-) muszę wydziergać coś w innym kolorze:-p

reklama
Wróciłam i kupiłam.
Mialam kupic ten ciazowy ale kupilam normalny i miejsca na brzuszek jest tyle ze moge rosnac i rosnac:-)to ten
Product Detail | H&M PL
moj brazowy
i czapke
Product Detail | H&M PL
i jestem przeszczesliwa, ze cos wkoncu znalazlam:-D
ładny!!!!!kurcze ja mam taką piękną kurtkę ale brzusio za chwilę ją skreśli:-). Też w HM poszukam bo w sklepach 'ciązowyc' ubrania mnie przerażają czasami

Co do butelek, to ja planuje kupic LOVI. POza tym mam zamiar karmic piersią. LOVI dlatego że są u mnie łatwiej dostępne niż avent. Po prostu moja apteka nie współpracuje z Avent a z LOVI i owszem więc będę miała zawsze to co chce, co sobie zamówie....

Ja tez Avent, bo moj zwariowany tata gdzies przejerzdzal ostatnio i nie wiem jak ale trafil na butelki i kupil od najwiekszej do najmniejszej:-)jak to powiedzial nie chcialem kupowac jednej bo bys pomyslala ze skapy jestem to kupilem od najwiekszej do najmniejszej:-D:-D:-Dwariat:-)

Ja tez Avent, bo moj zwariowany tata gdzies przejerzdzal ostatnio i nie wiem jak ale trafil na butelki i kupil od najwiekszej do najmniejszej:-)jak to powiedzial nie chcialem kupowac jednej bo bys pomyslala ze skapy jestem to kupilem od najwiekszej do najmniejszej:-D:-D:-Dwariat:-)

Tunia ale masz zwariowanego tatę :-D:-D:-D super :tak:

reklama
Tunia - no to nieźle. Ja na początku miałam 2 małe butelki do wody i herbatek <do9mc karmiłam tylko piersią,potem kupiłam 330ml od razu i Jagoda do tej pory pije z niej tylko mleko, inne picie pije z kubka Lovi 360stopni albo ze szklanki.>

miałam Wam jeszcze napisać,że dziewczyny które mają zamiar karmić piersią niech sobie na razie odpuszczą kupowanie sterylizatora. Jeżeli butelka będzie używana sporadycznie to spokojnie starczy garnek i wrzątek. A w razie gdyby karminie piersią się nie udało to dokupicie - to jednak wydatek i dużo miejsca zajmuje....

a ja wczoraj szukałam ciuszków w najmniejszym rozmiarze,bo siostra w styczniu rodzi i te 56cm pożyczyłam jej,do marca jej bąbel wyrośnie i ciuszki wrócą do nas. Ale mąż się przeraził,że nie pamięta żeby Jagoda była taka mała i się zastanawialiśmy jak to będzie z takim maleństwem znowu:laugh2:

Do góry