reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

mam zamiar karmić piersią ale butelkę kupię avent (już mam jedną malutką, którą dostałam w szpitalu :-))
sterylizatora i niani nie planuję... mieszkamy w jednym pokoju, a reszta mieszkania jest na tym samym poziomie więc nie ma sensu kupować niani
w tamtym roku zrobiłam sobie czapkę na drutach - czerwoną ale teraz do czerwonego płaszczyka to by było przegięcie - czerwony kapturek :-) muszę wydziergać coś w innym kolorze:-p

reklama
Wróciłam i kupiłam.
Mialam kupic ten ciazowy ale kupilam normalny i miejsca na brzuszek jest tyle ze moge rosnac i rosnac:-)to ten
Product Detail | H&M PL
moj brazowy
i czapke
Product Detail | H&M PL
i jestem przeszczesliwa, ze cos wkoncu znalazlam:-D
ładny!!!!!kurcze ja mam taką piękną kurtkę ale brzusio za chwilę ją skreśli:-). Też w HM poszukam bo w sklepach 'ciązowyc' ubrania mnie przerażają czasami

Co do butelek, to ja planuje kupic LOVI. POza tym mam zamiar karmic piersią. LOVI dlatego że są u mnie łatwiej dostępne niż avent. Po prostu moja apteka nie współpracuje z Avent a z LOVI i owszem więc będę miała zawsze to co chce, co sobie zamówie....

Ja tez Avent, bo moj zwariowany tata gdzies przejerzdzal ostatnio i nie wiem jak ale trafil na butelki i kupil od najwiekszej do najmniejszej:-)jak to powiedzial nie chcialem kupowac jednej bo bys pomyslala ze skapy jestem to kupilem od najwiekszej do najmniejszej:-D:-D:-Dwariat:-)

Ja tez Avent, bo moj zwariowany tata gdzies przejerzdzal ostatnio i nie wiem jak ale trafil na butelki i kupil od najwiekszej do najmniejszej:-)jak to powiedzial nie chcialem kupowac jednej bo bys pomyslala ze skapy jestem to kupilem od najwiekszej do najmniejszej:-D:-D:-Dwariat:-)

Tunia ale masz zwariowanego tatę :-D:-D:-D super :tak:

reklama
Tunia - no to nieźle. Ja na początku miałam 2 małe butelki do wody i herbatek <do9mc karmiłam tylko piersią,potem kupiłam 330ml od razu i Jagoda do tej pory pije z niej tylko mleko, inne picie pije z kubka Lovi 360stopni albo ze szklanki.>

miałam Wam jeszcze napisać,że dziewczyny które mają zamiar karmić piersią niech sobie na razie odpuszczą kupowanie sterylizatora. Jeżeli butelka będzie używana sporadycznie to spokojnie starczy garnek i wrzątek. A w razie gdyby karminie piersią się nie udało to dokupicie - to jednak wydatek i dużo miejsca zajmuje....

a ja wczoraj szukałam ciuszków w najmniejszym rozmiarze,bo siostra w styczniu rodzi i te 56cm pożyczyłam jej,do marca jej bąbel wyrośnie i ciuszki wrócą do nas. Ale mąż się przeraził,że nie pamięta żeby Jagoda była taka mała i się zastanawialiśmy jak to będzie z takim maleństwem znowu:laugh2:

Do góry