reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Pokazywalam Wam chyba jeszcze latem link do podobnej tez Gapa i wtedy poszla za 60 cos;-).Dlatego nie lubie czekac na ostatnia chwile.Czasami mnie Allegro zadziwia z tymi kwotami jakie ludzie rzucaja...:szok::confused:
A ja czasem myslę,że jacyś znajomi(tych co sprzedają) ściemniają.A potem ci ludzie wystawiają to samo jeszcze raz(licząc ,ze wyższą cene uzyskaja,bo czemu nie kupic za 100,jak poprzednia poszła za 200...:baffled:).:baffled:Nie wiem ,czy rozumiecie o co mi chodzi.
Słyszałam o takich praktykach.:tak:

reklama
no i sobie kupilam a co tam
NOWOŚĆ! LUMINARC RUBANS SZKLANKI WYSOKIE DOMINUS (444128348) - Aukcje internetowe Allegro 12 szt
NOWOŚĆ!! LUMINARC RUBANS SZKLANKI NISKIE DOMINUS (444128424) - Aukcje internetowe Allegro
no i tu pewnie ktos pomysle wariatka ale ja takich mlynkow naprawde szukalam rawie 2 lata
Mini Magnetic_zestaw dwóch mini młynków (436696399) - Aukcje internetowe Allegro
i cos na roze od meza - niech teraz mi kupuje
Piękny Szklany Wazon (436106027) - Aukcje internetowe Allegro
koniec zakupow :nerd:

oczywiscie ze tak robia ale to dlatego ze moznazaoszczedziec
wystawiajac aukcje z opcja kup teraz np. 100zl palcisz duzo wiecej niz zwykla licytacja male zdjecie a ktos ci podbije do ceny jaka ciebie naprawde interesuje
ja dlatego zawsze pisze mail do sprzedawcy jaka cena pania pana interesuje koncowa i zawsze ktos mi odpowie.

dla mnie to nie dziwota a jak napiszesz odrazu 100zl ze od tej kwoty ma zaczac sie licytacja to nikt nie zaglada a tak ciekawosc ludzka wygrywa i licytuja no ale na marginesie 160 za kurtke uzywana hmmm koszmarnie duzo

Ostatnia edycja:
dzis doszedl wazon rewelacja jeszcze lepszy niz na zdjeciu a zapakowany tak ze mozna nim rzucic i nic by sie nie stalo mega karton z tona styropianu no az bylismy w szoku teraz czekam na szklanice i mluneczki

reklama
Do góry