reklama
madzix
Fanka BB :)
Miśka -bardzo fajna mikrofala :-)
Tycia-dzięki za rade w sprawie kombinezonu, kupiłam Wójcika, jestem zadowolona z jakosci i wygladu, jednak sam sklep i ich zasady to porazka. napisłam juz na nich skarge do rzecznika ochrony praw konsumenta.
Co do zmywarki...ja mam od 2 lat i to taką z najwyzszej półki. Wcale nie uwazam zeby była taką rwelacjąTrzeba czekac az sie uzbiera załadunek odpowidnio poustawiac w niej wszystkie brudy, zmywa długo ok. 2 godzin. Czesto sie zdarza, ze podbieram cos ze zmywarki, bo jest mi potrzebne i myje to recznie. Poza tym ani porcelany ani sreber w zmywarce sie nie myje-wiec pewne rzeczy odchodza juz na wstepie. Gdybym miała duza rodzine, kilkoro dzieci,to faktycznie zmywarka byłaby bardzo przydatna, w małej moze byc ale nie musi.
Tycia-dzięki za rade w sprawie kombinezonu, kupiłam Wójcika, jestem zadowolona z jakosci i wygladu, jednak sam sklep i ich zasady to porazka. napisłam juz na nich skarge do rzecznika ochrony praw konsumenta.
Co do zmywarki...ja mam od 2 lat i to taką z najwyzszej półki. Wcale nie uwazam zeby była taką rwelacjąTrzeba czekac az sie uzbiera załadunek odpowidnio poustawiac w niej wszystkie brudy, zmywa długo ok. 2 godzin. Czesto sie zdarza, ze podbieram cos ze zmywarki, bo jest mi potrzebne i myje to recznie. Poza tym ani porcelany ani sreber w zmywarce sie nie myje-wiec pewne rzeczy odchodza juz na wstepie. Gdybym miała duza rodzine, kilkoro dzieci,to faktycznie zmywarka byłaby bardzo przydatna, w małej moze byc ale nie musi.
agusia9915
Matka wariatka
mnie denerwuja ich smsy z promocjami
Miśka -bardzo fajna mikrofala :-)
Co do zmywarki, to niestety nie mam zadnych problemów z uzbieraniem pełnego wkładu. Myję codziennie w nocy. Włączam zmywarkę po ostatnim jedzeniu. Na rano mam umyte i wysuszone naczynia. Porcelana teraz jest szkliwiona tak aby mozna ją było myć w zmywarce. Wiec nie potrafie znaleźć minusów.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Co do zmywarki, to niestety nie mam zadnych problemów z uzbieraniem pełnego wkładu. Myję codziennie w nocy. Włączam zmywarkę po ostatnim jedzeniu. Na rano mam umyte i wysuszone naczynia. Porcelana teraz jest szkliwiona tak aby mozna ją było myć w zmywarce. Wiec nie potrafie znaleźć minusów.
u nas podobnie, zazwyczaj włączamy wieczorkiem, po całym dniu zbierania, ale sa dni co zmywarka chodzi i 2 a nawet 3 razy dziennie no i porcelane i srebrne sztućce myjemy, nic sie z nimi nie dzieje, a zmywarke mamy juz od ponad 5 lat. nie wyobrażam sobie juz teraz zycia bez zmywarki;-) szczególnie po imprezach duzych rodzinnych czy w świeta!!
do zmywarki polecam tabletki niemieckiej firmy AKUTA - mozna kupic na stoiskach z niemieckimi rzeczami - u nas w Poznaniu prawie na każdym wiekszym rynku jest takie stoisko co ludzie przywożą produkty z Niemiec, czy w kioskach tez mozna spotkać jest niedrogi i bardzo skuteczny - wszelkie calgonity somaty i inne znane wysiadaja przy nim - szkło jak nowe wyjmuje ze zmywarki
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas też zmywara sie sprawdza.Ja zbieram z dwóch dni(wieczorem włanczam płukanie na 5 minut,)a następnego dnia mycie.Po imprezach-rewelacja.Co do zmywarki, to niestety nie mam zadnych problemów z uzbieraniem pełnego wkładu. Myję codziennie w nocy. Włączam zmywarkę po ostatnim jedzeniu. Na rano mam umyte i wysuszone naczynia. Porcelana teraz jest szkliwiona tak aby mozna ją było myć w zmywarce. Wiec nie potrafie znaleźć minusów.
reklama