reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Miśka rewelacyjna mikrofala..ach, ja tez bym chciała..a mój mąż, ze to zbędne..
no i niestety teraz muszę zakupić sobie .....auto...

reklama
Miśka -bardzo fajna mikrofala :-)

Tycia-dzięki za rade w sprawie kombinezonu, kupiłam Wójcika, jestem zadowolona z jakosci i wygladu, jednak sam sklep i ich zasady to porazka. napisłam juz na nich skarge do rzecznika ochrony praw konsumenta.

Co do zmywarki...ja mam od 2 lat i to taką z najwyzszej półki. Wcale nie uwazam zeby była taką rwelacjąTrzeba czekac az sie uzbiera załadunek odpowidnio poustawiac w niej wszystkie brudy, zmywa długo ok. 2 godzin. Czesto sie zdarza, ze podbieram cos ze zmywarki, bo jest mi potrzebne i myje to recznie. Poza tym ani porcelany ani sreber w zmywarce sie nie myje-wiec pewne rzeczy odchodza juz na wstepie. Gdybym miała duza rodzine, kilkoro dzieci,to faktycznie zmywarka byłaby bardzo przydatna, w małej moze byc ale nie musi.

A jeszcze w sprawie kappahla- fajne bluzki Kasia:-)-tez jestem ich stała klientka, kupuje tam duzo dla siebie i dla Marty, cala ciaze kupowłam ciuchy tylko tam;-), Polecam załozyc karte stałego klienta,dzieki niej mam sporo bonusów:tak:

Miśka -bardzo fajna mikrofala :-)

Tycia-dzięki za rade w sprawie kombinezonu, kupiłam Wójcika, jestem zadowolona z jakosci i wygladu, jednak sam sklep i ich zasady to porazka. napisłam juz na nich skarge do rzecznika ochrony praw konsumenta.

Co do zmywarki...ja mam od 2 lat i to taką z najwyzszej półki. Wcale nie uwazam zeby była taką rwelacjąTrzeba czekac az sie uzbiera załadunek odpowidnio poustawiac w niej wszystkie brudy, zmywa długo ok. 2 godzin. Czesto sie zdarza, ze podbieram cos ze zmywarki, bo jest mi potrzebne i myje to recznie. Poza tym ani porcelany ani sreber w zmywarce sie nie myje-wiec pewne rzeczy odchodza juz na wstepie. Gdybym miała duza rodzine, kilkoro dzieci,to faktycznie zmywarka byłaby bardzo przydatna, w małej moze byc ale nie musi.

Co do zmywarki, to niestety nie mam zadnych problemów z uzbieraniem pełnego wkładu. Myję codziennie w nocy. Włączam zmywarkę po ostatnim jedzeniu. Na rano mam umyte i wysuszone naczynia. Porcelana teraz jest szkliwiona tak aby mozna ją było myć w zmywarce. Wiec nie potrafie znaleźć minusów.

Co do zmywarki, to niestety nie mam zadnych problemów z uzbieraniem pełnego wkładu. Myję codziennie w nocy. Włączam zmywarkę po ostatnim jedzeniu. Na rano mam umyte i wysuszone naczynia. Porcelana teraz jest szkliwiona tak aby mozna ją było myć w zmywarce. Wiec nie potrafie znaleźć minusów.

u nas podobnie, zazwyczaj włączamy wieczorkiem, po całym dniu zbierania, ale sa dni co zmywarka chodzi i 2 a nawet 3 razy dziennie:tak: no i porcelane i srebrne sztućce myjemy, nic sie z nimi nie dzieje, a zmywarke mamy juz od ponad 5 lat. nie wyobrażam sobie juz teraz zycia bez zmywarki;-):-D szczególnie po imprezach duzych rodzinnych czy w świeta!!:-D
do zmywarki polecam tabletki niemieckiej firmy AKUTA - mozna kupic na stoiskach z niemieckimi rzeczami - u nas w Poznaniu prawie na każdym wiekszym rynku jest takie stoisko co ludzie przywożą produkty z Niemiec, czy w kioskach tez mozna spotkać:tak: jest niedrogi i bardzo skuteczny - wszelkie calgonity somaty i inne znane wysiadaja przy nim - szkło jak nowe wyjmuje ze zmywarki:tak:

U nas też zmywara sie sprawdza.Ja zbieram z dwóch dni(wieczorem włanczam płukanie na 5 minut,)a następnego dnia mycie.Po imprezach-rewelacja.:tak:

ja tam moja "marysie" kocham i tyle i zdania nie zmienie. milosc od pierwszego wejrzenia a raczej wlaczenia :-D

reklama
Pokazywalam Wam chyba jeszcze latem link do podobnej tez Gapa i wtedy poszla za 60 cos;-).Dlatego nie lubie czekac na ostatnia chwile.Czasami mnie Allegro zadziwia z tymi kwotami jakie ludzie rzucaja...:szok::confused:

Do góry