rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
bardzo ładny ten płaszcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co myślicie o takim płaszczu?
DEBENHAMS płaszcz r. 48 JESIEŃ/ZIMA 2008 (450670155) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę sobie coś większego kupić, bo już mi się brzuszek nie mieści w dotychczasowe Nie myślę o kupowaniu czegoś nowego za większe pieniądze, bo to praktycznie na raz będzie (mam nadzieję mocno się wziąć za odchudzanie po porodzie).
Miałam podobne odczucia jak czytałam czasami posty na różnych forach jak byłam w ciąży z Mają. Dlatego chyba się nie logowałam, bo miałam wrażenie, że nigdzie nie pasuję. Ale bycie drugi raz mamą jest równie cudowne. Powiedziałabym nawet, ze cudowniejsze, bo już nie ma się takiego strachu o maleństwo i można zrobić mniej błędów. Fajnie sie czyta Twoje posty. Jak piszesz o maleństwie, to robi sie ciepło pod sercem.