reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Też sobie dziś zakupiłam bluzeczkę na krótki rękaw, w moim ulubionym brązowym kolorze w drobne beżowe kropki:-), nie pokaże jednak jaką, bo A. zabrał aparat:baffled:

reklama
Ten fiolet,to podpasowal mi tylko na forum.Akurat ten ,w ktorym pisze bardzo mi sie podoba;-):-).
Jak teraz pomyslalam o moich zakupach,to zdalam sobie sprawe,ze 3 bluzki kupilam z dodatkiem fioletu:szok:.Odruch warunkowy???:szok:

bardzo ładna bluzka nie widac ,ze'' niby ''w duzym rozmiarze
moim zdaniem idealnym jak na mnie;-):tak:
a kolor bardzo ładny i modny

Tycia superowa ta bluzeczko-tuniczka! Ładny i odważny kolor. Właśnie sobie zdałam sprawę z tego, że ja ostatnio kompletnie nic sobie nie kupuję... tylko wszystko Milence... pora też pomysleć o sobie :sorry2:

Dzieki.
Agusia,o rozmiar bylaby na ciebie za duza;-).
Ja generalnie mam malo ciuchow i nie mialam za bardzo gdzie ich kupowac:baffled:.Odkrylam jednak w warszawie sklepy z dyzmi rozmiarami i moge sie ubrac jak czlowiek.Kupilam sobie tez dwie pary spodenek 3/4(rybaczki sie chyba na to mowi;-)),ale takie bardziej do biegania na co dzien:tak:.no i 3 bluzki z fioletem:szok::-D i jedna prosta z zielenia,ni to oliwka:sorry2:.

mowisz ,ze za duza;-):laugh2:
własnie przed godzina usłyszałam od 4 latki ,ze nie jestem ksiazniczka dlatego ,ze jestem duza (jestem królowa;-))
a ja tzn gruba a ona wcale nie jestes gruba:laugh2::laugh2::laugh2: tylko duza dlatego jestes krolowa

bawiłysmy sie na grilu;-)
ale mi dziecko humor poprawiło normalnie po raz drugi dzies to usłyszałam:-p:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Tycia superowa ta bluzeczko-tuniczka! Ładny i odważny kolor. Właśnie sobie zdałam sprawę z tego, że ja ostatnio kompletnie nic sobie nie kupuję... tylko wszystko Milence... pora też pomysleć o sobie :sorry2:

Tycia bluzeczka bardzo fajniusia!!!

Joasiek
, ja to samo zauważyłam..sobie to bardzo rzadko kupuje..ostatnio miałam wyskok z płaszczem i butami...ale to konieczność...niestety nie przypuszczam, by to sie zmieniło...

reklama
Do góry