reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
blahahaha pierwsza to jest sukienka fakt zdjecie do kitu moze zaloze kiedys i zorbie fotke gora jak kimono szerokie rekawy i dekold kopertowy a dol czarny lekko rozrzerzany

no buty kochane sa rewelacyjnie wygodne naprawde nic nie czuc wysokosci i nie iwem czy to widac ale sa granatowe z kremem wlasnie do tej marynarki i spodni granatowych ale dalam je teraz do pralni chemicznej aby mi ladnie mocno zaprasowali kanty.

ojej Karola tyle nowych fajnych ciuszków!!!....az mi sie chce jechac na zakupy :-) tylko musze jeszcze miec kase :sorry2:
Śliczne ciuszki w szczegolnosci buciki...na takim obcasie musze sobie kupic bo fajnie sie chodzi:tak:

tez bym sobie coś na chandrę kupiła...ale całe moje wychowawcze poszło na....wyposażenie kuchni i ubrania Filipa, a dostałam je 5 dni temu:baffled::baffled::baffled:...

Kupilam sobie dzis kilka rzeczy,ale zdjecie bedzie dzis tylko jedno,bo Fotosik sie "restauruje",a imgashack fatalnie mi chodzi:baffled:.
Tylko prosze sie nie smiac z wielkiego rozmiaru:baffled:

reklama
Do góry