reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Chudzinka? te spodnie to rozmiar 44 a zanim urodziłam dzieci mialam 36 u mnie to jak kupuje spodnie to problem brzuszek po dzieciach i dlatego szukam spodni wysokich w stanie tak żeby brzuch schować a powiem szczerze że teraz to wszystko biodrówki dla mlodych szczupłych co jeszcze nie rodzily a ja uważam że mnie jako matce trójki dzieci nie wypada pokazywać pępka i muszę miec wygodę do biegania za Gabi dziękuje za komplementy :-)Dzieki.
Joanna,ale Ty jestes chudzinka.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ja mam tylko jedna nowa bluzke...ale moze kupie z tego samego rodzaju ninny kolor i wtedy obie wklejefajne rzeczy
susu dawaj fote swoich nowych cudów
mysia23
mama dwójeczki
a ja w ta niedziele mam komunie i zakupiłam sobie takie krótkie spodenki czarne do kolan i kamizelkę do tego czerwoną bluzkę ubiorę i chyba będzie ok byle tylko pogoda dopisała
a my w tą niedziele chrzciny...i nic nie kupiłam, wiec nie wiem w czym pójdę, bo wyjściowych ubrań to od 2 lat nie kupowałam...może nie pójdę, niech Tomo idzie sam i sie tłumaczy
komunia jest już tematem zamkniętym...
mysia23
mama dwójeczki
czyli nie
po komunii wkleje tam narobie zdjęć sobie bo teraz to len straszny we mnie siedzichyba ze jutro sie zmobilizujeMadzia pokazuj co kupiłaś ;-)
agusia9915
Matka wariatka
ja przed chwila tezdostałam zaproszenie na wesele...... i muszę sobie jakieś ciuchy kupić
agusia9915
Matka wariatka
i rozalka chyba tez tego samegoi na tego samego dnia :-)
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
21 czerwiec?to taki rozalka chyba tez tego samego