reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

no tylko zazdroszczę,ale u nas to ten przeklęty bojler tyle ciągnie jestem pewna bo jak mieszkaliśmy w bloku i mieliśmy dokłądnie te same sprzęty klasowo energetycznie tylko woda ciepła była na gaz to za prąd płąciliśmy 130zł.

reklama
ze sie wypowiem co do rachunków
przy kompie, pralce, zmywarce nie energooszczednych halogenach placimy 100 zł miesięcznie
za gaz ok 370 (ogrzewanie mamy gazowe)

moja sasiadka ma bojler na prąd i płaci wlasnie koło300 zł/msc

Wolfia, swietny prezent sobie zrobiliscie. Nie dziwie sie ze jestescie zadowoleni.

A ja wam powiem,że puki co narazie trzymam Kubula z dala od komputera i nawet sie nie domaga.:tak:
To u nas podobnie.

Tycia, rachunek za prad masz rzeczywiscie ogromny. Jestem ciekawa jak to u nas bedzie, bo zupelnie wypadla z ''obiegu'' cen w PL.

a co tam pokżę Wam mój zakup bez wychodzenia z domu. ja wybrałam wersję granatową z kremową kokardą
ASOS HOT! KOKARDA, MARYNARSKI STYL! WIOSNA! UK 10 (928953431) - Aukcje internetowe Allegro no i mega podoba mi sieten sweterek ASOS! MARYNARSKI STYL! WIOSNA 2010! HIT! UK10 (931785240) - Aukcje internetowe Allegro
zresztą sporo rzeczy mi się podoba co tu kryć :zawstydzona/y:

Fajne rzeczy,ale zupełnie nie mój styl.
Sweterek kojarzy mi sie ze strojami Michaela Jacksona:tak:
Ja teraz nie poszaleję z ciuchami,puki co szukam czegoś na chrzest córeczki siorki:sorry:

mi taki "marynarski" styl na maxa się podoba zwłaszcza wiosną jeszcze taka "mała" czasna z dekoldem w szpic z tyłu i przodu z bufkami no ale najpierw zobaczymy po koszulce co to za jakość.

Karola bardzo fajne ubrania zakupiłaś:tak: Niebanalne i naprawdę ładne:-) Mi się podobają i chętnie bym sama takie ubrała, ale może kiedyś jak mnie będzie o połowę mniej:sorry: Takiego sweterka to i ja bym poszukała dla siebie;-)
Styl marynarski elegancki i chyba zawsze modny. Karola będziesz szykownie i modnie wyglądać tego wiosenno-letniego sezonu:tak::tak:

reklama
Do góry