reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no fajna fryzurka
ja jak pewnie zauwazylyscie tez sie scielam (fotki z wigilii)
a i sobie kupilam krzesełka barowe
fotki wkleje pozniej
ja jak pewnie zauwazylyscie tez sie scielam (fotki z wigilii)
a i sobie kupilam krzesełka barowe
fotki wkleje pozniej
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A pochwalę się, bo bardzo się cieszę... :-) Zrezygnowaliśmy z wszelkich drobnych prezentów dla siebie, na rzecz jednego, na dobrych kilka lat;-)
40'' telewizor LCD full HD LE40B650 - LCD - Telewizory | SAMSUNG
Obraz praktycznie nie różni się w ogóle od tego LED UE40B6000, o którym wcześniej myśleliśmy, no i mamy prawie 300e w kieszeni;-)
Obraz praktycznie nie różni się w ogóle od tego LED UE40B6000, o którym wcześniej myśleliśmy, no i mamy prawie 300e w kieszeni;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
WOlfia no i superowy prezent sobie zrobiliście:-)
mój tata kupił ostatnio chyba nawet taki sam, i obraz zarąbisty
mój tata kupił ostatnio chyba nawet taki sam, i obraz zarąbisty
agusia9915
Matka wariatka
:-)fajny ..obraz na nim tez;-)A pochwalę się, bo bardzo się cieszę... :-) Zrezygnowaliśmy z wszelkich drobnych prezentów dla siebie, na rzecz jednego, na dobrych kilka lat;-)
obraz na lcd i led może się nie rożni ale rachunki za prąd tak;-)(znam rachunki za lcd ....ogrzewanie zbędne)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wiem, że pobór energii jest różny;-) Dla tego LCD max 150W, a dla LED 105W, ale jak sobie pomyśleliśmy, kiedy by nam się zwróciło to 300e w rachunkach (różnica w cenie między wybranymi modelami) to stwierdziliśmy, że w naszym przypadku gra nie warta świeczki Poza tym nasz dotychczasowy 21" kineskopowy telewizor pobierał 75W, a ten LCD w trybie oszczędnym zejdzie spokojnie do 100W jak nie trochę mniej;-) Zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce za dwa miesiące... z najbliższym rachunkiemobraz na lcd i led może się nie rożni ale rachunki za prąd tak;-)(znam rachunki za lcd ....ogrzewanie zbędne)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Wolfia,super tv.
Ja nie wiem jak to sie dzieje,ale dostaje coraz wyzsze rachunki za prad.Dzis musze zrobic przelew na 765 zł bodajze...masakra jakas.Fakt,ze wszystko chodzi na czuwaniu,telwizory,monitor,laptopy...i reszty nie bede wymieniac.Mam wrazenie,ze dekoder telewizji N nam duzo ciagnie.odkad go mamy rachunki wzrosły i rosną dalej,o zgrozo!
Ja nie wiem jak to sie dzieje,ale dostaje coraz wyzsze rachunki za prad.Dzis musze zrobic przelew na 765 zł bodajze...masakra jakas.Fakt,ze wszystko chodzi na czuwaniu,telwizory,monitor,laptopy...i reszty nie bede wymieniac.Mam wrazenie,ze dekoder telewizji N nam duzo ciagnie.odkad go mamy rachunki wzrosły i rosną dalej,o zgrozo!
A pochwalę się, bo bardzo się cieszę... :-) Zrezygnowaliśmy z wszelkich drobnych prezentów dla siebie, na rzecz jednego, na dobrych kilka lat;-)
Ewa świetny prezent gwiazdkowy
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
wow superowy prezent Wolfia