reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
ja mam moją już z 4 lata i jest super :tak:nic się z nią nie dzieje i raczej szybko nie stanie bo nie ma części plastikowych ani słabych ;-)no i się nie obala na boki bo takie też miałam że musiałam praniem ją wywarzać ...

tylko ja nie wiem gdzie mi ją kupili :eek:jak znajdę to wkleje

o taka IKEA | Pranie i sprzątanie | Suszenie | FROST | Suszarka podłogowa chyba ta sama :tak:
spokojnie wieszam na niej wszystkie ciuchy od jeansów po bluzy :tak:

Ja mam tez taka juz 3 lata,a teraz niedawno kupiłam siorze na nowe mieszkanko.Jestem zadowolona z niej.:tak:

Kupiłam sobie taką bluzkę. Jak do mnie dojdzie to stwierdzę czy mi się napewno podoba:-p Na szczęście kosztowała tylko parę groszy na ebay'u;-)

%21Bfjmpv%21%21Wk%7E$%28KGrHqQH-EYErffM51tgBLBw-Kfgww%7E%7E_12.JPG

ja mam dwie jedną taką z ikeii i sorry jak dla mnie średnia zwłaszcza te "skrzydłą rozkłądane" dość łatwo się składają i pranie bach jak.np. muszę ją przenieśc w inne miejsce.
druga to taka jak WolfiA wkleiłą linki zapłąciłam 100zł no i jest super o niebo leprzy materiał druty nie wyginają się bez znaczenia na ciężar prania- i pewnie w tym jest równica cenowa dlaczego jedne po 39 a drtugie 125

Tycia u mnie stoi na korytarzu chyba nie ma dnia by prania na niej nie było :no:jak ktoś wchodzi to od razu ma przed sobą suszarkę :-Dciekawe tylko co ja zrobię jak wózek będzie bo razem nie wejdą :eek:

Wolfia fajna bluzeczka i na pewno będziesz zadowolona

reklama
Do góry