reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Kasiad ale nowocześni są Wasi rodzice, podziwiam! :tak: Moja mama po 2 latach korzystania z komputera wciąż jest na etapie pasjansów i ewentualnie gg.
A ja siebie za 30 lat widzę właśnie z laptopem w łóżku :-) No chyba że laptopy już będą przeżytkiem i będą jakies nowe gadżety, kto wie....

matylda te Twoje buciki ulala... dokładnie takie jakie sama lubię - wyprofilowanie stopy i obcas, idealne :tak:

Joasiek my też mamy samsunga :tak: a co to za cud wiadro?

Czyszczenie kominka (co muszę robić codziennie bo codziennie palę) jest dość uciążliwe, a to wiadro ułatwia sprawę... Duże, metalowe, z klapą i dwiema dziurami. Do jednej podłącza się załączonego węża z rurą, a do drugiej odkurzacz. Odkurzacz zasysa a przez tą załączoną rurę wszystkie syfy wpadają do wiadra (dziura na rurę od odkurzacza ma filtr). Takie gówienko, ale przydatne :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny:tak:
Na spacerki też wolę biegać na płaskim, ale do pracy, na zakupy wszędzie tam gdzie poruszam się autem lubię elegancko na obcasie:-)

Matylda cudne buciki macie dziewczyny:tak: Tych eleganckich kozaków na obcasie to Ci zazdroszczę:zawstydzona/y::-) Gosia ma tej samej firmy co Victor i jesteśmy bardzo zadowoleni z tych bucików:tak:

Zepsuła mi się kolejna suszarka :wściekła/y:stojąca ...Mam na zewnątrz linki i w łazience podwieszana suszarkę ale to za mało :sorry: muszę mieć tka stojącą wewnętrzno/zewnętrzną
patrze na te:
LEIFHEIT Suszarka łazienkowa LEIFHEIT Pegasus 180 [LEIFHEIT Peg] - Suszarka do prania - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga
Suszarka do prania, bielizny VERTICAL GIGANT 60 (824841458) - Aukcje internetowe Allegro (ta jest całkiem pojemna choć nie wiem jak z cięższymi rzeczami czy utrzyma ..no i cena imponująca :sorry:)
LEIFHEIT PEGASUS TOWER - porównanie cen w sklepach

Macie jakieś sprawdzone modele :sorry::confused:

reklama
ja mam moją już z 4 lata i jest super :tak:nic się z nią nie dzieje i raczej szybko nie stanie bo nie ma części plastikowych ani słabych ;-)no i się nie obala na boki bo takie też miałam że musiałam praniem ją wywarzać ...

tylko ja nie wiem gdzie mi ją kupili :eek:jak znajdę to wkleje

o taka IKEA | Pranie i sprzątanie | Suszenie | FROST | Suszarka podłogowa chyba ta sama :tak:
spokojnie wieszam na niej wszystkie ciuchy od jeansów po bluzy :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry