reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Tyciu, fajny zakup :tak:

Moi rodzice kupili sobie 2 laptopy i drukarkę bezprzewodową, dziś Tomek był u nich i zakładał im ruter, sieć i wszystko instalował. Teraz dziadki mogą sobie legnąć ze swoimi "zabaweczkami" na łóżku. Dużego kompa spakowali i oddali Tomkowi na części.

reklama
Nowoczesnych masz Kasiu rodziców;-):tak:.Nawet nie wiedziałam ,ze istnieja drukarki bezprzewodowe...:szok::-D.

Nowoczesnych masz Kasiu rodziców;-):tak:.Nawet nie wiedziałam ,ze istnieja drukarki bezprzewodowe...:szok::-D.
W rodzinie informatyka dziadki muszą być nowocześni ;-)
U nas skomputeryzowana cała rodzina, Tomka rodzice też mają laptopy, moi mieli do tej pory kmputer stacjonarny, a od dziś też mykają każdy na swoim laptopie. Rodzice i teściowie od dawna porozumiewają się z nami bez problemu przez gg i Skype'a, a teściowa wiecznie zapycha mi skrzynkę mailową ;-) potrafi mi przesłać 10 wiadomości dziennie hehe.
A co do bezprzewodowej drukarki, to chyba też sobie coś takiego fundniemy, bo to mega wygoda jak w domu każdy ma swój komputer i coś tam od czasu do czasu drukuje.

Byłyśmy dzisiaj z Gosią na babskich zakupach. Kupiłyśmy kozaki - dla córki i dla mamy;-)

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 36
  • kozaki1.jpg
    kozaki1.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry