reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

:-D:-Dale podobno irtasia miała lepszego;-)
ale ja jestem tez mega zadowolona
spodobał mi sie w szpitalu jak panie sprzatały:rofl2:

reklama
Małżonek jeszcze raz musiał jechać do budowlanego sklepu, także zanim się wypowiedziałyście, to już zdążyłam kupić tego drugiego mopa. Na tej aukcji widać dokładniej jak go się wyciska z wody:
http://www.allegro.pl/item674992788_mop_picobello_plus_leifheit_nowosc.html
Mam nadzieję, że nie będzie się psuł ten cały mechanizm wyciskania (wg mnie super sprawa, bo do tej pory miałam takiego, z którego musiałam zciągać tę nakładkę myjącą i przepierać ją ręcznie), chociaż właściwie mop ma gwarancję 3 lata, także jak będzie się psuł, to zawsze mogę reklamować :tak: Drogi był jak diabli, mam nadzieję, że okaże się wart swojej ceny :sorry2:

Gosiu, ten mop nie jest na wielkie powierzchnie, ta nakładka myjąca ma 27 cm tylko, poza tym super się nim lawiruje po zakamarkach i zakrętach, bo kij się obraca w różne strony i pod różnym kątem.

Ostatnia edycja:
Kurcze, chyba przegapiłam tę wcześniejszą dyskusję na temat mopów albo jej nie pamietam. A jakiego mopa ma Irtasia :confused:

A co do mojego, to wypróbowany - jak dla mnie rewelacja! Myślałam, że będę musiała na kolanach jechać, żeby zmyć płytki z resztek zaprawy klejowej, a okazało się, że mop sobie świetnie z tym poradził, a tą małą czarną szczoteczką czyści się super trudniejsze do zmycia zanieczyszczenia :-)

Oliweczka super telewizor.:tak::tak: A jaki ogromny!!! JA to nawet jakbym chciala to nie mialabym gdzie zmiescic takiego duzego telewizora.

Kasiu, ten mop ktorego kupiliscie wyglada bardzo ciekawie. Nawet nie wiedzialam,ze sa mopy z taka dodatkowa szczoteczka. NA pewno to swietna sprawa do czyszczenia fug. JA mam mopa z mikrobibry Viledy . CZysci bardzo dobrze tylko trzeba sciagac te zakladke i samemu moczyc i wykrecac przed zalozeniem.

reklama
Do góry