reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Kasiu, ten mop ktorego kupiliscie wyglada bardzo ciekawie. Nawet nie wiedzialam,ze sa mopy z taka dodatkowa szczoteczka. NA pewno to swietna sprawa do czyszczenia fug. JA mam mopa z mikrobibry Viledy . CZysci bardzo dobrze tylko trzeba sciagac te zakladke i samemu moczyc i wykrecac przed zalozeniem.
Ja też nie wiedziałam wcześniej, zaczęłam szukać na Allegro takiego mopa, którego nie trzeba wyciskać ręcznie i trafiłam na tego, którego kupiłam. A ta szczoteczka to naprawdę super wymysł, choć powiem szczerze, że jak kupowałam, to nie byłam pewna, czy ta szczoteczka się przyda, wydawało mi się, że jest w takim miejscu, że będzie nieprzydatna. A jednak myliłam się. I faktycznie do fug będzie super - dzięki za podpowiedź, ja do tej pory używałam do takich zabrudzeń, które nie chciały zejść od normalnego mycia mopem.

No ja też i juz mnie to wkurza.
zapowiedziałam,że kupuje takiego mopa z wyciskarka :tak:
No ja właśnie też miałam dosyć tego przepierania ręcznego i wyciskania. I powiem Ci Rozalka, że dużo wygodniej i szybciej się takim mopem z wyciskarką myje podłogi:tak:
Ja mam dużą rodzinę i szybko się brudzi, więc mop często w użyciu, a teraz na tym gresie polerowanym to pewnie będzie jeszcze częściej. A nie należę do osób, którym sprzątanie sprawia przyjemność, jest to obowiązek i tyle, więc chcę zrobić wszystko, żeby ten obowiązek sobie ułatwić.

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwieczka telewizor super.....
Kasiad mop tez fajny hihi/........tez taki chce....kurcze a ja teraz ze szmata i na kolanach zapierdzielam po mieszkaniu......jeden mop mialam ale tez do recznego wyciskania...byl calkiem dobry jednak zlamalam kija od niego i nie moge sie doczekac nowego...hehe...wiec szmata miska i kolana pozostaja...hihi

Oliwieczka super telewizorek sobie sprawiliście :tak::tak::tak: A ja mam wciąż taki właśnie przedpotopowy (dostałam go na 18-stkę) i dopóki nie padnie, to pewnie nie kupię nowego... :sorry2:

Oliwieczka,super tv:tak:.
Ja tez uzywałam swojego oporowo. Padł w koncu w zeszłym roku kupilismy nowy.Teraz ten nowy stoi "rozlany"(zal go jakos wyrzucic:baffled:),a mamy nastepny.Konrad ma niestety cały czas zapedy do rzucania w telewizor:angry::wściekła/y:,strasznie sie boje,zeby tego drugiego nie załatwił:-(.

reklama
Do góry