reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Czas wyprzedaży, więc kupiłam sobie spodnie 3/4, sukienkę i 2 bluzki, dla Madzi spodenki, spodnie 3/4, 2 bluzki, klapki i spódnicę, a dla Wikusi komplecik na upałyz hello kitty i sandałki do piachu i wody. Upałów się nie spodziewamy:-) w Polsce, ale 22 wyjeżdżamy do ciepłych krajów, to tam na pewno przyda nam się wszystko co kupiłyśmy. A i jeszcze w rossmanie kremy do opalania i "SOS" na krągłosci;-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja zawsze na lato kupuję klapki a w tym roku ( wczorajszy zakup)
Kalosze Tretorn kółka Circle r.39 super cena HIT (670989687) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
pierwszy raz w życiu będę miałą buty rozmiar 39 zawsze mam 37 ale jakaś numeracja mega dziwna.
Kalosze Tretorn kółka Circle r.39 super cena HIT (670989687) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
pierwszy raz w życiu będę miałą buty rozmiar 39 zawsze mam 37 ale jakaś numeracja mega dziwna.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
kalosze supermoże słońe się zawstydzi na ich widok i już do końca wakacji będzie świecić
Miśka, pokazuj zdjęcia
Karola, kalosze fajne, nie wiedziałam że produkują takie wymyślne na dorosłą nogę. Zastanawiam się, gdzie Ty je będziesz nosić Pytam, bo mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby kupić sobie kalosze, jakoś nigdy nie miałam potrzeby ich nosić
Karola, kalosze fajne, nie wiedziałam że produkują takie wymyślne na dorosłą nogę. Zastanawiam się, gdzie Ty je będziesz nosić Pytam, bo mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby kupić sobie kalosze, jakoś nigdy nie miałam potrzeby ich nosić
Miśka 5
Mamy lutowe'07
klapki Madzi, tylko czerwone Klapki damskie RIDER 20817 Lekkość i wygoda (669698514) - Aukcje internetowe Allegro
sandałki Wiki
Adidas AKWAH 035576 - Rozmiar 24 (14,5 cm) (665032313) - Aukcje internetowe Allegro
reszta może kiedyś, nie mam czasu na robienie zdjęc
sandałki Wiki
Adidas AKWAH 035576 - Rozmiar 24 (14,5 cm) (665032313) - Aukcje internetowe Allegro
reszta może kiedyś, nie mam czasu na robienie zdjęc
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Karola i Miśkasuper.
My na wodę mamy takie,ale inne obrazki
Lekkie Piankowe Hit 2009 sandały klapki AC NEW 25 (662976222) - Aukcje internetowe Allegro
My na wodę mamy takie,ale inne obrazki
Lekkie Piankowe Hit 2009 sandały klapki AC NEW 25 (662976222) - Aukcje internetowe Allegro
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dookołą mnie są tylko lasy i lasy więc spokojnie wszędzie no i jesienią na grzyby do lasu a i często ze względu na tak "pogodne" lato robimy sobie z Szymkiem wycieczkę do kałuży i obiecałam że pójdę z nim kiedyś chlapać więc okazji będzie masa.Miśka, pokazuj zdjęcia
no mają teraz piękne kalosze tylko trudbo znaleść serio w moim mieście nikt o czymś takim nie słszał każdy wysyłał mnie do sklepu BHP po typowe gumowce i patrzyli na mnie jak na debila.
oby tylko rozmiar był dobry.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Mi sie takie podobają kalosze.
HIT SEZONU GLADKIE KALOSZE WYSOKIE fioletowe 38 (672374676) - Aukcje internetowe Allegro
i takie,ale cena
Buty HD Heavy Duty Magnoly kalosze fiolet retro 37 (670352728) - Aukcje internetowe Allegro
HIT! ABSOLUTNA NOWOŚĆ NA ALLEGRO!!KALOSZE HUNTER (665960842) - Aukcje internetowe Allegro
W sumie przydałyby sie na spacerki i do lasu na grzybki.
HIT SEZONU GLADKIE KALOSZE WYSOKIE fioletowe 38 (672374676) - Aukcje internetowe Allegro
i takie,ale cena
Buty HD Heavy Duty Magnoly kalosze fiolet retro 37 (670352728) - Aukcje internetowe Allegro
HIT! ABSOLUTNA NOWOŚĆ NA ALLEGRO!!KALOSZE HUNTER (665960842) - Aukcje internetowe Allegro
W sumie przydałyby sie na spacerki i do lasu na grzybki.