reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Przesliczne zakupy,naprawdę,zachwyciły mnie kiecuszki z mininiebo,kurteczka w której Julinek wygląda cudnie i buciczki Bartka...ach jak pieknie można wystoić dziewczynkę:tak: ja sobie rekompensuję i tez na Olisiu nie oszczędzam zastępując sukienusie fajowymi sweterkami i dzinsami;-)jak będę miec chwilkę to powklejam fotki naszych ostatnich zakupów:-)

reklama
No tak naprawde cudne te wszystkie babskie ciuszki:tak::-)
A jak mi sie te puzzle spodobaly:szok::happy2::tak: najgorsze jest to ,ze juz ich nie ma na allegro.Musze poczekac albo spytac tego sprzedawce czy jeszcze beda bo mysle ,ze Witulkowi sie spodobaja

Oj tak , cudne sa ciuszki dla dziewczynek. ale dla chlopcow tez calkiem spoko
Dziewczynki mam pytanie, gdzie mozna kupic fajna czapeczke, szalik rekawiczki. Bo jedne mamy, ale to za malo

No tak H&M jest extra, tylko ma jeden minus, ze najblizszy jest dopiero w Gdansku, a ja, zmoimi umiejetnosciami jazdy tak daleko sie jescze nie wypuszczam;-):-)

No wlasnie Olenko na allegro nie znalazlam. A na rynek we wtorek chyba sie wybiore, masz racje na takich straganach maja nieraz calkiem fajne rzeczy:tak:

reklama
Jagusiu Kaja chodzi mi w ubrankach H&M i Next teraz 80 jest najlepszy, 86 mysle ze bedzie dokladnie na wiosne... tak sobie wyliczylam ze 92 powinien byc ok.na lato.
Ale warto sprawdzic tabele z rozmiarami :) Ubranka wygladaja fajnie, mam nadzieje ze bede zadowolona jak je otrzymam ;o) No i cena za kompleciki nie najwyzsza.
Mnie tez urzekl ten oliwkowy komplecik ;-)POLECAM Ci dla Juleczki!

Do góry