reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Przesliczne zakupy,naprawdę,zachwyciły mnie kiecuszki z mininiebo,kurteczka w której Julinek wygląda cudnie i buciczki Bartka...ach jak pieknie można wystoić dziewczynkę:tak: ja sobie rekompensuję i tez na Olisiu nie oszczędzam zastępując sukienusie fajowymi sweterkami i dzinsami;-)jak będę miec chwilkę to powklejam fotki naszych ostatnich zakupów:-)

reklama
No tak naprawde cudne te wszystkie babskie ciuszki:tak::-)
A jak mi sie te puzzle spodobaly:szok::happy2::tak: najgorsze jest to ,ze juz ich nie ma na allegro.Musze poczekac albo spytac tego sprzedawce czy jeszcze beda bo mysle ,ze Witulkowi sie spodobaja

Oj tak , cudne sa ciuszki dla dziewczynek. ale dla chlopcow tez calkiem spoko
Dziewczynki mam pytanie, gdzie mozna kupic fajna czapeczke, szalik rekawiczki. Bo jedne mamy, ale to za malo

No tak H&M jest extra, tylko ma jeden minus, ze najblizszy jest dopiero w Gdansku, a ja, zmoimi umiejetnosciami jazdy tak daleko sie jescze nie wypuszczam;-):-)

No wlasnie Olenko na allegro nie znalazlam. A na rynek we wtorek chyba sie wybiore, masz racje na takich straganach maja nieraz calkiem fajne rzeczy:tak:

reklama
Jagusiu Kaja chodzi mi w ubrankach H&M i Next teraz 80 jest najlepszy, 86 mysle ze bedzie dokladnie na wiosne... tak sobie wyliczylam ze 92 powinien byc ok.na lato.
Ale warto sprawdzic tabele z rozmiarami :) Ubranka wygladaja fajnie, mam nadzieje ze bede zadowolona jak je otrzymam ;o) No i cena za kompleciki nie najwyzsza.
Mnie tez urzekl ten oliwkowy komplecik ;-)POLECAM Ci dla Juleczki!

Do góry