reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
fiu fiu Ola Darek Cie chyba schrupie odrazu jak Cie w tym zobaczy.Uwazaj zeby tylko nie podar przy zdejmowaniul.;-) Tak serio to naprawde sexy i super ciuchy.Marze tez juz o takich zakupach dla siebie:tak:

OLENKO przyłaczam się do słów ANECZKI:-)Na pewno chrupasnie w tym wygladasz:-D
Ja niestety dalej nie mam ani spódnicy ani nowej kurtki.Jak coś mi się podoba i wiem że w tym byłoby mi dobrze ,jednak nie ma rozmiaru ,a to jest najgorsze że teraz jestem na granicy rozmiaru 48/46 i wszystko co 48 jest już za szerokie a 46 jest za wąskie:wściekła/y:Na szczęscie mam nowe butki i może zdąże coś jeszcze kupić w tym roku.:-D

No No Olu..uważaj na Darka hehe bo w takich ciuszkach napewno bedziesz wyglądać apetycznie..super ciuszki!:tak::-)
Ja niestety od miesaica chodze i szukam butów dla siebie pewnei jaks ei zima skonczy to wtedy znajde...mam nadzieje,że Wikunia nie odziedziczy rozm 41 po mamusi:no:

Dziś nareszcie schowałam moją kurtkę na dno szafy:-);-),mam nadzieje że nieługo pójdzie do kosza a dziisaj kupiłam sobie nową ,nic pieknego ,ta co ja sobie upatrzyłam po prostu zeszła :wściekła/y::wściekła/y:(jato mam szczęście),ale kupiłam tą ,szukałam takiej żeby oblecieć wszędzie ,a nie słuchać od moich kolezanek że wyglądam jak worku:-D:-DKupiłam ją w C&A W galerii w Krakowie ,wybór niesamowity ,ale co z tego jak nie wszystko mi się podoba.Na co zwróciłam uwagę to fajne sweterki ,chyba się skuszę ,tyle że poza plecami męża ih hi hi

Załączniki

• PICT0015a.JPG
    PICT0015a.JPG
    403,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry