reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Dziewczyny, mam pytanko jak zasypiają w dzień Wasze dzieci i ile czasu spią? U nas maly sukces,Oluś od tygodnia usypia w łożeczku zarówno w dzień jak i wieczorem,nareszcie skończyło sie usypianie na rękach albo ciąganie mnie za włosy wieczorem jak leżał obok mnie na łóżku ;-) Teraz siedzę tylko koło łóżeczka i śpiewam, ale za to mały śpi tylko najwyżej 1,5 godzinki w dzień a w nocy niestety nam wyłazi z łóżeczka i pakuje się nam do łóżka...wtedy nadrabia ciąganie mnie za włosy podwójnie i od 5 rano prawie nie śpię :-(

reklama
Zakupy :) oatstanio bylismy w 5-10-15 na poszukiwaniach prezentu dla Kaji kuznki roczniaczka... i tak zamiast solenizantce kupilismy Kaji ;) Teraz niestety juz nie ma wyprzedazy - jest nowa kolecja ale bardzo ładna... takie slicznie zielone kolorki. Kupilismy jej kurteczke rozmiar chyba 98 ale Kaja nosi 86-92. Tam poprotu trzeba mierzyc. Kurteczka jest zielona z kapturkiem i troszke jak plaszczyk. Jak zrobie Kaji w niej fote o Wam podesle. I super wyglada do jeansow.
Bucikow szukamy :) mam na oku fajne ale to pod koniec marca sie wybierzemy na łowy. Co do innych ubranek to mamy duzo jeansow, spodenek i spodniczek. Potrzebujemy tylko jakies uzywane dresiki na polko, bo prawde mowiac mam za duzo ladnych ubranek ktorych szkoda na Kaji tarzanie po trawie ;)

Minelo troche czasu i znow ja na zakupach. A gdzie reszta mamus???
W ostatnich 2 dniach kupilam Kaji troche letnich bluzeczek - hmmm chyba z 10 i komlecik ze spodenkami bojówkami. Dzis jeszcze pantofelki przy okazji moich zakupow. Aaaa dla siebie... czarna szmizjerke Amisu, fajne okularki w NewYorkerze i świetny plaszczyk wiosenno letni - tez czarny... jeszcze brakuje mi fajnych bucikow zarowno dla mnie jak i Kaji.... no niestety nic ciekawego nie znalezlismy.

No to Dominiczko poszalałaś;-)ale nam mamom też cos się nalezy od życia:-)
u nas największy zakup to łożeczko dla Olusia, nowa pościel, dywanik...poza tym kupiłam w H&M fajne trampki za kostkę ale za małe i musze wymienić;-) i kaszkiet w krateczkę ale też za mały, na szczęscie mam 28 dni na wymianę:-) dla siebie nie starcza już funduszy a marzy mi się zakup pantofelków w Reserved ale są drogie...:-( a jeszcze Olusiowi kupiłam na Allegro fajną kurteczkę Nexta,taką wiosenną.

Do góry