A u mnie w domu Mikolaja 6.12 nie bylo, pamietam natomiast losowania w szkole. Zawsze bardzo sie cieszylam
Caly czas mysle ze nasze dzieci sa zdecydowanie za male na jakies konkretne prezenty, zastanawiam sie ostatnio intesywnie nad jakas ksiazka opowiadajaca historie Bozego Narodzenia, choinki itp. W sumie fajny prezent i troche przygotowujacy na Swieta
Macie juz pomysly na swiateczne prezenty???
A do mnie dotarla wczoraj wreszcie paczka z PL. Na allegro kupilam 2 pary rajstop, ocieplane dzinsy i jedna pare dzinsow na szelkach plus kozuszek za 15PLN. Kupilam tez Bartkowe buty ale nowe. Mama dodala szaliki rekawiczki i czapki plus - zamiast kombinezonu nad ktorym sie zastanawialam - spodnie i kurtke ortalionowa (ogrooomna, na przyszly rok starczy) a...no i jeszcze jedne Bartki, tansze, na teraz. Jezu....mala ma szafe wieksza ode mnie. W paczce przyszly tez sukienki na przyszly rok ktore zamowilam na przecenie w sklepie mininiebo. W miedzyczasie kupilam tez za male pieniadze na ebayu trzy sukienki na zime (mala nie miala praktycznie zadnych dziewczecych rzeczy do tej pory i pomyslalam ze jednak najwyzszy czas).
Wszystko kupowane troche na wyrost wiec mam nadzieje ze dluzej posluzy. Powstawiam zdjatka jak tylko znajde chwilke, mam nadzieje ze uda sie jeszcze dzisiaj.
A...sobie tez kupilam, nareszcie, troche jesienno-zimowych rzeczy bo garderobe mam calkowicie do wyrzucenia, rzeczy jakies sprzed 4-5 lat, ktorych nie ruszam. Co kupilam? Dwie tuniki (jedna czarna, jedna brazowa) dwa cieniutkie sweterki i pare spodni. Kusza mnie jeszcze jakies fajne eleganckie kozaczki na obcasie ale nie za duzym. Choc w ostatnich 2 tygodniach wyrobilam chyba limit zakupow na caly rok, coz musialam sobie odbic "dluzsza abstynencje".