reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Jagusiu, z tego co probowalam zlozyc testowe zamowienie - opłata za dostarczenie ubranek na terenie PL - 13 zł. Realizują zamówienia tylko na terenie Polski.
W formularzu zamówienia jest pole "numer klienta" ale nie jest ono wymagane, wiec mysle ze spokojnie mozna zamawiac bez tego numeru.

Porownałam orientacyjnie ceny na stronie ktora podałaś i są prawie 2 x większe!
Polecam wiec zamawianie w Polskim Bonprix! No chyba nie warto przepłacać, tym bardziej ze koszt dostawy 13 zl niezaleznie od ilosci ubranek.
Jeśli bedziesz miała problem to ja Ci zamówie razem z Kaji ubrankami. Robie zamówienie 7 grudnia. Pomierz Julcie i w razie czego daj znac :)

A to nasze wczesniejsze zakupy ktorych nie udalo sie wkleic z powodu problemow z forum.
001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

A mnie mąż zabrałw sobote do DEICHMANA i kupiłam tam sobie kozaczki do saaaaamych kolan:-D:-D,zawsze takie mi się podobały a jakoś nigdy nie mogłam ich zapiąć :-D:-D,jak tylko zrobię zdjęcie to wstawię ,teraz jeszcze jakas spódniczka ,bluzka i będe znowu wyglądać jak kobieta :-).Do tej pory u mnie były spodnie na topie ale chyba czas cos zmienić:-)

DZiewczyny, dziekuje za miłe slowa!

Wiolu rob foty!!! Duuuuzo! Gratuluje Ci zakupu!!
Ja tez kupilam kozaczki jakis miesiac temu, na plaskim spodzie... taki oficerki jezdziecki i super sie w nich smiga po tych snieznych drogach.

Ach Wiolu podziwiam za spodniczke... ja tylko spodnie i spodnie. W sukienkach czuje sie bardzo nieswojo :(

Wiolu,czekamy na fotki!:tak:
Ja wczoraj zaszalałam,juz pisałam na ogólnym,że kupę kasy wydałam i mam moralniaka;-) ale nareszcie miałam owocne zakupy,zwykle,jak mam kasę to nic nie mogę znaleźć albo nic mi się nie podoba;-) zaraz porobię fotki i wstawię moje łowy:-)

reklama
cudne te ubranka:)
Ja ostatnio kupuje tylko dla siebie.w końcu Wikunia ma juz tyle ciszuków ,że w niektórych w ogóle nie chodzi....chociaż na allegro kupiłam jej buciki Bartka bo akurat tego jej brakuje...
Oleńko czekamy na fotki:)

Do góry