reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Osobiscie polecam ta ukladanke..My mamy i jest super!! Tylko Jagusiu nie ludz sie ,ze Julka bedzie caly dzien siedziec i ukladac hehe Wikunia ma zajecie na 2o minut i koniec:)

oj WIKI nie ludze sie, nie. Julka narazie wogole nie uklada tylko bawi sie poszczegolnymi czesciami - kladzie spac pieska albo daje pic. Do ukladania nam jeszcze daleko:)

A chcialam sie wam jeszcze podzielic jednym spostrzezeniem przy okazji komentowania zabaw. Wystawilam karmnik dla ptakow na balkon. Julka uwielbia patrzec na ptaszki, moze siedziec przy oknie dobre pol godziny i komentowac tyle ze musze jej dac samej cos do jedzenia bo jest zazdrosna:=)

JAgusiu koniecznie wklej zdjecia ubranek Julinkowych :) i swoje również :)
Uwielbiam ogladac zdjecia zakupowe ;)
Ja ostatnio tez troche nakupilam dla Kaji, duzo spodni jeansowych H&M bo w nich najlepiej nam sie chodzi i pare innych. Poluje jeszcze na PIEKNĄ sukienusie, jak sie uda kupic w poniedzialek to sie Wam pochwale zakupami :)

Sobie kupiłam kozaczki ale na płaskim obcasie, wygladaja jak jezdzieckie oficerki, super do dopasowanych spodenek i zakietu :)

Sprobuje wkleic zdjatka Julinkowych zakupow ale sa jakies problemy z zalacznikami. Tylko sie nie smiejcie bo ja nie umiem zupelnie robic zdjec ubraniom...Na poczatek czesc paczki z PL z zakupami moimi z allegro i babcinymi. Spodnie byly nowe po 20PLN, te nie na szelkach sa ocieplane. Kozuszek za 15PLN raczej leciutki i z mala skaza ale bardzo mi sie podoba mimo ze mama powiedziala ze szmata i szkoda slac. Dodatki do kozuszka to prezent od mamy - nareszcie mamy solidne czapy a te babelki przypominaja mi moje dziecinstwo. Buty kupilam w Bartku w koncu nowe bo na allegro dochodzily do 80% ceny nowych i zrezygnowalam.

Załączniki

• IMG_5740.JPG
    IMG_5740.JPG
    43,8 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_5718.JPG
    IMG_5718.JPG
    59,1 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_5714.JPG
    IMG_5714.JPG
    76,4 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_5713.JPG
    IMG_5713.JPG
    73,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_5729.JPG
    IMG_5729.JPG
    71,4 KB · Wyświetleń: 57
Teraz troche ebayowych zakupow "stad". Ten piewszy zestaw za 10CHF, spodnie i kamizelka sa ekstra kurta raczej na wiosne ale tez mi sie podoba. Spodenki dzinsowe sa ocieplane 3/4 do kozaczkow. Trzy sukienki byly troche drozsze ale sa naprawde swietne gatunkowo i znanych francuskich firm, napewno beda slicznie wygladaly z biala bluzeczka. Dzinsowa juz mala nosi, natomiast dwie pozostale mysle ze bedzie zakladac za jakis miesiac. No i biala kurtka ktora kupilam jakis czas temu w Benettonie nowa, jak jeszcze nic nie bylo, taka na prawdziwy mroz (chcialam szara ale nie bylo).

Załączniki

• IMG_5742.JPG
    IMG_5742.JPG
    46,1 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_5744.JPG
    IMG_5744.JPG
    53,2 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_5741.JPG
    IMG_5741.JPG
    35,2 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_5743.JPG
    IMG_5743.JPG
    52,4 KB · Wyświetleń: 56
No i ostatnie - to sa letnie sukienki z wyprzedazy mininiebo. Tu zaszalalam ale tez mi sie bardzo podobaly, pozatym u nas za taka cene to nawet dzinsowej princeski sie nie dostanie.
I prezent od babci - kurtka ortalionowa (sa i spodnie) ale jeszcze duzawa tez na zime i na mrozy. Miala byc na ta zime ale narazie Julka w niej plywa. Czapka tez od babci:)

Poszalalam...troche:baffled::baffled::baffled:

Załączniki

• 735_big.jpg
    735_big.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 53
  • 657_s_big.jpg
    657_s_big.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 594_big.jpg
    594_big.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 48
  • 712_big.jpg
    712_big.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_5702.JPG
    IMG_5702.JPG
    72,9 KB · Wyświetleń: 56
I na zakonczenie dnia prezentacja w bialej kurtce z dzisiejszego spaceru. Wialo i padal ostry snieg - w sam raz na taka pogode:) No tosmy pokaz mody dzis walnely. Czekamy na Wasze cudenka:rofl2:

Załączniki

• IMG_5745.JPG
    IMG_5745.JPG
    58,3 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_5756.JPG
    IMG_5756.JPG
    54 KB · Wyświetleń: 57
o rany! nie dość, że synowa ślicznotka to jeszcze wspaniałe ciuszki! a w tej białej kurtce to jak królewna Śnieżka!

reklama
Jagusiu rewelacja zakupy! Same cudeńka!!!
Bardzo mi sie spodobała ta sukieneczka mininiebo brązowa :)
A Julinek w kozuszku i białej kurteczce slicznie wygląda!!!

Do góry