reklama
oj WIKI nie ludze sie, nie. Julka narazie wogole nie uklada tylko bawi sie poszczegolnymi czesciami - kladzie spac pieska albo daje pic. Do ukladania nam jeszcze daleko
A chcialam sie wam jeszcze podzielic jednym spostrzezeniem przy okazji komentowania zabaw. Wystawilam karmnik dla ptakow na balkon. Julka uwielbia patrzec na ptaszki, moze siedziec przy oknie dobre pol godziny i komentowac tyle ze musze jej dac samej cos do jedzenia bo jest zazdrosna:=)
A chcialam sie wam jeszcze podzielic jednym spostrzezeniem przy okazji komentowania zabaw. Wystawilam karmnik dla ptakow na balkon. Julka uwielbia patrzec na ptaszki, moze siedziec przy oknie dobre pol godziny i komentowac tyle ze musze jej dac samej cos do jedzenia bo jest zazdrosna:=)
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
JAgusiu koniecznie wklej zdjecia ubranek Julinkowych i swoje również
Uwielbiam ogladac zdjecia zakupowe
Ja ostatnio tez troche nakupilam dla Kaji, duzo spodni jeansowych H&M bo w nich najlepiej nam sie chodzi i pare innych. Poluje jeszcze na PIEKNĄ sukienusie, jak sie uda kupic w poniedzialek to sie Wam pochwale zakupami
Sobie kupiłam kozaczki ale na płaskim obcasie, wygladaja jak jezdzieckie oficerki, super do dopasowanych spodenek i zakietu
Uwielbiam ogladac zdjecia zakupowe
Ja ostatnio tez troche nakupilam dla Kaji, duzo spodni jeansowych H&M bo w nich najlepiej nam sie chodzi i pare innych. Poluje jeszcze na PIEKNĄ sukienusie, jak sie uda kupic w poniedzialek to sie Wam pochwale zakupami
Sobie kupiłam kozaczki ale na płaskim obcasie, wygladaja jak jezdzieckie oficerki, super do dopasowanych spodenek i zakietu
Sprobuje wkleic zdjatka Julinkowych zakupow ale sa jakies problemy z zalacznikami. Tylko sie nie smiejcie bo ja nie umiem zupelnie robic zdjec ubraniom...Na poczatek czesc paczki z PL z zakupami moimi z allegro i babcinymi. Spodnie byly nowe po 20PLN, te nie na szelkach sa ocieplane. Kozuszek za 15PLN raczej leciutki i z mala skaza ale bardzo mi sie podoba mimo ze mama powiedziala ze szmata i szkoda slac. Dodatki do kozuszka to prezent od mamy - nareszcie mamy solidne czapy a te babelki przypominaja mi moje dziecinstwo. Buty kupilam w Bartku w koncu nowe bo na allegro dochodzily do 80% ceny nowych i zrezygnowalam.
Załączniki
Teraz troche ebayowych zakupow "stad". Ten piewszy zestaw za 10CHF, spodnie i kamizelka sa ekstra kurta raczej na wiosne ale tez mi sie podoba. Spodenki dzinsowe sa ocieplane 3/4 do kozaczkow. Trzy sukienki byly troche drozsze ale sa naprawde swietne gatunkowo i znanych francuskich firm, napewno beda slicznie wygladaly z biala bluzeczka. Dzinsowa juz mala nosi, natomiast dwie pozostale mysle ze bedzie zakladac za jakis miesiac. No i biala kurtka ktora kupilam jakis czas temu w Benettonie nowa, jak jeszcze nic nie bylo, taka na prawdziwy mroz (chcialam szara ale nie bylo).
Załączniki
No i ostatnie - to sa letnie sukienki z wyprzedazy mininiebo. Tu zaszalalam ale tez mi sie bardzo podobaly, pozatym u nas za taka cene to nawet dzinsowej princeski sie nie dostanie.
I prezent od babci - kurtka ortalionowa (sa i spodnie) ale jeszcze duzawa tez na zime i na mrozy. Miala byc na ta zime ale narazie Julka w niej plywa. Czapka tez od babci
Poszalalam...troche
I prezent od babci - kurtka ortalionowa (sa i spodnie) ale jeszcze duzawa tez na zime i na mrozy. Miala byc na ta zime ale narazie Julka w niej plywa. Czapka tez od babci
Poszalalam...troche
Załączniki
reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Jagusiu rewelacja zakupy! Same cudeńka!!!
Bardzo mi sie spodobała ta sukieneczka mininiebo brązowa
A Julinek w kozuszku i białej kurteczce slicznie wygląda!!!
Bardzo mi sie spodobała ta sukieneczka mininiebo brązowa
A Julinek w kozuszku i białej kurteczce slicznie wygląda!!!
Podziel się: